«ПЗМС» у гольовій перестрілці перемогла «Злагоду» (відео)

Покер Юлії Дударчук приніс полтавкам перемогу

Сьогодні у Полтаві у спорткомплексі ПАТ «ПЗМС», полтавська жіноча футзальна команда «ПЗМС» приймала дніпровську «Злагоду». Футзалістки з Дніпра виявилися для підопічних Миколу Кудацького непростим суперником. Минулий матч цих команд у Дніпрі закінчився з рахунком 2:2, і зараз нашим дівчатам довелося добряче попрацювати задля позитивного результату.

«ПЗМС» — «Злагода» 4:3

«ПЗМС»: Івасенко, Бабенко, Єрмоленко, Дударчук, Шаповал — Мочалова, Гавриш, Пушенко, Карпенко, Деркач.

Головний тренер: Микола Кудацький.

«Злагода»: Митрофанська, Соболєва, Підгорна, Гриценко, Тараканова — Калягіна, Свинаренко, Мазурова, Чорна, Литвин, Козаченко, Аслаханова, Іванова, Тарасова.

Головний тренер: Олена Кудзієва

Голи: Дударчук (12 дабл-пен., 16, 27, 37 дабл-пен.) — Тараканова (6, 29), Єрмоленко (26 аг)

Перший тайм полтавкам не вдався. Дічата намагалися комбінувати і володіти ініціативою, але блискуча гра Наталі Митрофанської зводила всі зусилля нанівець. «Злагода» грала щільно і добре оборонялася. До того ж вже на шостій хвилині ми пропустили. Валентина Тараканова переграла Тетяну Івасенко — 0:1. Зовсім невесело.

Гості намагалися застосовувати пресинг і таким чином швидко вичерпали ліміт у дозволені п’ять фолів за тайм. Так на 12-й хвилині Юлія Дударчук реалізувала 10-метровий удар і зрівняла рахунок — 1:1.

video.png

На 16-й хвилині Та ж Юлія Дударчук пробивала з-за меж штрафного майданчика і влучила точно у ворота. Наталя Митрофанська цей м’яч прогавила — 2:1. З такими цифрами на табло команди пішли до роздягалень. Миколі Кудацькому було над чим подумати. Попри рахунок гра команди виглядала непереконливо.

video.png

У другому таймі команди заграли швидше і динамічніше. На 26-1 хвилині «Злагода» розіграла чудову контратаку. Валентина Тараканова виводила партнерку на порожні ворота. Передачу перехопила Валерія Єрмоленко, але від спині нашого капітана круглий залетів у ворота — 2:2.

video.png

На допомогу полтавкам знову прийшов фол. Гості порушили правила на власній половині, і Юлія Дударчук прекрасним ударом зі штрафного вивела «ПЗМС» вперед  — 3:2.

video.png

«Злагода» довго не вагалася і відповіла стрімкою контратакою, яку ефектно завершила Валентина Тараканова — 3:3. Дніпровська вісімка оформила дубль.

video.png

Кінцівка матчу вийшла нервовою. Команди грали на зустрічних курсах і звісно ж фолили. Першими шість порушень набрали дніпрянки. Юлія Дударчук забила ще один десятиметровий, оформила покер і принесла своїй команді перемогу.

video.png

Наступним суперником «ПЗМС» у чемпіонаті буде «IMS-НУХТ» з Києва, а перед цим команда Миколи Кудацького зіграє у Кубку України проти луцького «Легіону».

Види спорту:

Футбольні турніри: