Полтавські гімнастки завоювали п’ять медалей на турнірі «Олександрія — 2017»

Діана Сербіченко з нагородою

Грації з Полтави вдало виступили на всеукраїнських змаганнях

5-7 травня у Білій Церкві відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Олександрія-2017». У змаганнях взяли участь понад 200 спортсменок з різних областей України. Полтавщину на змаганнях представляли вихованки Полтавської ДЮСШ № 4. Наші спортсменки завоювали п’ять нагород різного гатунку.

Серед майстрів переможницею турніру стала полтавка Діана Сербіченко. Вона виступала з обручем і м’ячем. Друге місце у цій категорії теж належить полтавці. Його посіла Валерія Костенко. Валерія виступала з обручем і булавами.

Є свої здобутки і у маленьких полтавських гімнасток. Серед наймолодших (2012 р. н.) кращою стала полтавка Аліна Мустафаєва. Серед дівчаток 2010 р. н. перше місце посіла Марія Собакар, а другою стала Анастасія Замчій. Всі ці дівчата виконували вправи без предмета. Анастасія Замчій також виступала з м’ячем.

Також варто відзначити Ганну Кравець (2007 р. н.) і Валерію Городніченко. Обидві дівчинки гарно виступали з м’ячем, але випустили предмет за межі майданчика і стали лише четвертими.

Види спорту:

Футбольні турніри: