«Динамо-Полтавщина» безвольно програло «СумДУ», але посіло третє місце у Вищій лізі (відео)

ГК «Динамо-Полтавщина»

Полтавські гандболісти провалили другий матч десятого туру

Сьогодні у Полтаві у спорткомплексі ГУ НП відбувся другий матч десятого туру вищої ліги ЧУ з гандболу. ГУ «Динамо-Полтавщина» приймав ГК «СумДУ». Після неоднозначної за суддівством, проте яскравої за емоціями перемоги у першому матчі, вболівальники чекали такого ж свята. Але сьогодні полтавці дещо розслабилися і програли без шансів.

«Динамо-Полтавщина» — «СумДУ» 19:29

«Динамо-Полтавщина»: Ганноха, Чопило, Толянич, Геращенко, Васюха, Мухын, Шевеля, Нестеренко, Абрамов, Чуніхін, Шумило, Кривошей, Прокопчук, Басараб, Піхуля.

Головний тренер: Олександр Горський.

Вже на початку матчу гості швидко вийшли вперед і повели в рахунку. Динамівці кілька разів наздоганяли сумчан, але ті врешті решт відірвалися і вже не підпускали суперників на небезпечну відстань. У полтавців же у першому таймі нічого не виходило. Більшість кидків або були невлучними, або потрапляли у воротаря суперників чи каркас. Таким чином перший тайм закінчився з рахунком 8:19. Жах і морок для полтавців.

video.png

У другому таймі сценарій не змінився. Полтавці спочатку відпустили гостей на 16 м’ячів, а потім героїчно намагалися наздогнати. Не вийшло — у підсумку 19:29. Полтавці фінішують третіми у Вищій лілі, але закінчують чемпіонат на мінорній ноті.

video.png

Після матчу головний тренер «Динамо» Олександр Горський пояснив причини такої блідої гри у другому матчі і розповів, що ймовірно «Динамо-Полтава» у наступному сезоні гратиме у Суперлізі.

video.png

Види спорту:

Футбольні турніри: