Кубок Полтави: «Інваспорт» забив чотири голи решетилівському «Динамо» (відео)

Команда Олександра Верещаки впевнено перемогла решетилівців

16 травня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбувся матч групового етапу Кубка Полтави з футболу серед аматорів «Пролісок-2017». «Інваспорт» приймав «Динамо» з Решетилівки. На поєдинок з динамівцями приїхали гравці дефлімпійської збірної України, і впевнено переграли номінальних гостей.

«Інваспорт» — «Динамо» Р 4:1

«Інваспорт»: Фролов, Пустовіт, Причина, Мчеднішвілі, Сенько, Брагін (Танчик, 54), Баєв (Неветченко, 46), Оленич, Статівка (Белоусов, 61), Верещака (Бойченко, 65) , Рій (Собченко, 68).

Тренер: Олександр Верещака.

«Динамо» Р: Швець, Ільчиш, Ягодовський, Колісниченко, Марченко, Краснопьоров, Гринь (Калюжний, 71), Коба, Потапенко, Рудик, Алозі (Ребенок, 38).

Тренер: Олег Калюжний.

Голи: Рій (12, 41), Оленич (37), Собченко (83) — Потапенко (71).

Команди розпочали гру обережно. Футболісти по черзі володіли м’ячем з перемінним успіхом, але краще ним розпоряджався саме «Інваспорт». «Динамо» без Олексія Ротаня не могло нічого придумати ні в центрі поля ні в атаці. Натомість «Інваспорт» доводив свої атаки до воріт і турбував Ярослава Швеця.

Швидкий гол не змусив себе чекати. Володимира Рія вивели сам-на-сам довгою передачею з глибини і відкрив рахунок — 1:0.

video.png

На 37-й хвилині схожий гол після контратаки забив Олександр Оленич. Щоправда тепер Олександра вивели до воріт не дальнім пасом, а елегантним черпачком.

video.png

Вже через чотири хвилини рахунок був розгромним. Постарався той же Володимир Рій. Нападник підхопив м’яч після невдалого прострілу і з розвороту пробив точно у ворота — 3:0. Оце так перший тайм.

video.png

Варто віддати належне «Динамо». Команда Олега Калюжного не збиралася програвати і у другому таймі зробила висновки. Футболісти почали дорожити м’ячем і своїми моментами. Почалися небезпечні атаки і удари по воротах. На 71-й хвилині це призвело до голу. Олег Краснопьоров перехопив м’яч у центрі поля, підійшов з ним до штрафного майданчика і вивів на побачення з воротарем В’ячеслава Потапенка, який проштовхнув м’яч повз голкіпера — 3:1.

video.png

У час що залишився «Динамо» кинулося відіграватися і отримало четвертий гол. Флангова конратака призвела до того, що Андрій Собченко, який вийшов на заміну опинився один перед воротами і переграв Швеця — 4:1. 

video.png

Таким чином маємо неочікувану, але впевнену перемогу від «Інваспорта» і першу поразку решетилівського «Динамо» на турнірі.

Друга група

Команда І В Н П М О
1 «Атака Автотранс» 3 2 1 0 10-2 7
2 «Динамо» Решетилівка 3 2 0 1 12-8 6
3 «Інваспорт » 3 1 2 0 5-2 5
4 «Атлетик » 4 1 1 2 6-9 4
5 «Левада » 3 0 0 3 4-16 0

Види спорту:

Футбольні турніри: