Максим Мельник битиметься на турнірі престижного промоушну М-1 Global в Китаї

Праворуч - Максим Мельник

Полтавський боєць ММА вийде на поєдинок проти китайця Куєрбарджиага

15 червня у Харбіні (Китай) відбудеться міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств ММА M-1 Challenge 80. В турнірі візьмуть участь бійці з Китаю, Росії, Грузії, Німеччини тощо. Єдиним представником України на турнірі буде полтавець Максим Мельник. Його суперником буде боєць Куєрбарджиаг з Китаю. За даними від організаторів суперник Максима у свої 22 роки провів 29 поєдинків, 20 з яких виграв. Тож на Максима чекає серйозний спротив.

4-8jfahtl4e.jpg

Це вже буде вже третій бій Максима Мельника на прізвисько Шалений Макс під егідою промоушну М-1. У дебютному бою Макси видовищно переміг чеченця Адама Бакаєва, а у другому не менш видовищно програв росіянину Данилові Приказі. Щоправда у випадку з Приказою Максим швидко замінив іншого бійця і не мав достатньо часу на підготовку.

Турнір M-1 Challenge 80 розпочнеться о 14:00 за київським часом. Пряму трансляція можна буде побачити на каналі «Матч! Боєць» та на сайті M1global.tv.

Нагадаємо, що першого червня ще один полтавець Дмитро Микуця теж бився на турнірі серії М-1 і переміг петербуржця Дмитра Тебекіна.

Види спорту:

Футбольні турніри: