Сергій Пучков: «Воротар Ткаченко повернувся у «Ворсклу», але за можливості ми орендуємо його знову»

Сергій Пучков

Головний тренер «Гірника-Спорт» розповів про плани команди у літнє міжсезоння

19 червня футболісти і тренери першолігового «Гірника-Спорт» з Горішніх Плавнів вийшли з відпустки і провели перше тренування у міжсезоння. Головний тренер гірників Сергій Пучков розповів клубній прес-службі про те як команда готуватиметься до сезону, а також про ймовірні кадрові зміни у команді.

«Перша гра і нас відбудеться 23 червня з молодіжним складом „Кременя“ — розповідає наставник. — 27 червня ми зіграємо з „Інгульцем“. Потім у нас буде перерва між зборами, а 3 липня ми плануємо зіграти с дублем „Ворскли“. На даний момент момент шукаємо суперників на 5 и 8 липня».

dscn2745.jpg

Також Сергій Пучков розповів про кадрові втрати і ймовірне поповнення команди:

«За сімейними обставинами команду залишив захисник Андрій Сахневич. Закінчилися контракти у воротарів Микити Крюкова і Антона Ситникова, якого запросили на перегляд у „Оболонь-Бровар“. Раніше у нас в оренді був голкіпер Олександр Ткаченко. Він знову повернувся у „Ворсклу“, і за можливості ми знову заберемо його в оренду. Зараз ми переглядаємо голкіпера Віталія Мирного, так як раптом виявилося, що Ситников може залишитися в Києві. У „Кремені“ переглядають нашого Сергія Ченбая, який захотів спробувати себе там. Крім того, закінчилася оренда Вадима Яворського, який відправився у „Чорноморець“. В цілому, нам вдалося зберегти практично ввесь кістяк команди. Також ми запросили деяких футболістів, імена яких поки не хотілося б. Вони всі з команд першої ліги. Нам би ще нападника подивитися. Але кандидатур на цю позицію поки що немає».

Види спорту:

Футбольні турніри: