Чемпіонат Полтави: «Бруклін» забив дев’ять м’ячів «Динамо»

Роман Рябенко

На чемпіонаті міста стався перший серйозний розгром

У Полтаві стартував Чемпіонат Полтави з футболу серед аматорських команд. 28 червня на стадіоні «Динамо» однойменна команда зіграли проти ФК «Бруклін». Між собою зустрілися вічний аутсайдер і команда, яка вперше заявилася на Чемпіонат Полтави. У складі «Брукліна» зібралися футболісти, які мають чималий досвід виступів у чемпіонатах Полтави та області. Тренує бруклінців добре знайомий полтавським вболівальникам Ягуф Халілов, відомий виступами за «Зорю-Ворсклу», «Леваду», «Оржицю», «Велику Багачку» та ін. У Кубку Полтави Ягуф виходив на поле у складі «Атаки-Автотранс», проте справжня його пристань на цьому чемпіонаті — «Бруклін». Тут Ягуф не лише футболіст, а й тренер. Дебют у тренера видався краще не придумаєш. Аутсайдери з «Динамо» дозволяли бруклінцям практично все. Вже після першого тайму рахунок був 3:0. Роман Рябенко (екс-Атлетик) до 13-ї хвилини вже оформи дубль. У другому таймі приблизно стільки ж часу для дубля вистачило Ягуфу Халілову. Словом — беззаперечний розгром.

«Бруклін» — «Динамо» 9:0

«Бруклін»: О. Петренко, Рябенко, М. Петренко (Нечипоренко, 46), Радевич (Степанець, 46, Рева, 60) Корнієнко (Раміз, 46), Богданов, Топор (Халілов, 46), Макорін, Рукавиця, Павлій (Щекальов, 56), Криливець.

Головний тренер: Ягуф Халілов.

«Динамо»: Гушетов, Литвиненко, Снітько, Борзовець, Перерва, Бондаренко, Продайко (Макаренко, 46), Павленко (Сороковой, 46), Коцюбий, Гмирь (Бабич, 57), Олексієнко.

Головний тренер: Олексій Бортник.

Голи: Рябенко (9, 13, 67), Павлій (43), Халілов (50 пен., 53 пен.), Раміз (56), Рукавиця (61), Рева (83)

До вашої уваги всі голи цього поєлинку:

video.png

Після матчу з нами поспілкувався капітан «Брукліна» Ігор Рукавиця.

— Ігоре, склалося враження, що сьогодні вашій команді все легко вдавалося, але мабуть це не так?

— Це хибне враження, яке може скластися лише збоку. «Динамо» — міцний суперник і так просто дев’ять голів йому не забити. Ми віддали багато сил і перемогли, що плануємо робити й надалі.

— Які завдання стоять перед командою? Вигравати чемпіонат?

— Завдання в нас є, але озвучувати їх поки що не хотілося б. Звісно, коли ти виходиш на поле, перед тобою стоїть завдання перемагати.

Після гри представники команд виставили всім суддям п’ятірки, що ще раз говорить про характер гри. Нагадаємо, що у першому матчі туру «Сан Сіті» у рівному матчі переміг «Леваду». Сьогодні о 16:00 відбудеться матч першого туру «Аргус» – «Мрія».

Види спорту:

Футбольні турніри: