Чемпіонат Полтави: «Бруклін» впевнено переграв «Аргус» (відео)

Раміз Човгаров та Ігор Рукавиця

Команду Олега Буйдіна посунули з першого місця

11 липня на полтавському стадіоні «Динамо» відбувся матч четвертого туру Чемпіонату Полтави з футболу між командами «Аргус» та «Бруклін». Між собою зустрілися два дебютанти чемпіонату міста. При цьому і «Аргус» і «Бруклін» — команди з амбіціями. Єдина, проте суттєва різниця — «Аргус» паралельно грає у першій лізі Чемпіонату Полтавщини. На підмогу «Аргусу» приїхали палкі вболівальники, які підтримували команду з три бун, але сильнішими цього дня були саме бруклінці.

«Аргус» — «Бруклін» 1:3

«Аргус»: Саєнко (Щербак, 46), Куницький, О. Хмара, Горбань, Симоненко, Шеремет, Тимченко (Кузуб, 26), Д. Хмара (Сивокінь, 73), Балабась (Трирог, 66), Сардаров, Михайленко (Крупський, 57).

Головний тренер: Олег Буйдін.

«Бруклін»: Петренко, Рукавиця, Макорін, Передерій (Криливець, 57), Богданов, Корнієнко, Рябенко (Щекальов, 74), Човгаров, Павлій, Халілов, Токар.

Головний тренер: Ягуф Халілов.

Голи: Михайленко (45) — Човгаров (10, 66), Криливець (68).

У першому таймі «Бруклін» виглядав набагато активніше і агресивніше. «Аргус» намагався контратакувати зусиллями Богдана Балабася та Раміна Сардарова. Проте саме «Бруклін» домінував на полі. Ігор Корнієнко, Роман Рябенко та Раміз Човгаров постійно тероризували захисників суперника і на 10-й хвилині це вилилося у гол.

Корнієнко з глибини віддав на Рябенка. Роман у свою чергу відпасував Рамізу Човгарову і азербайджанець класним ударом з-за меж штрафного майданчика відкрив рахунок — 0:1. М’яч влетів точно в кут.

video.png

«Аргус відповів проходом Євгена Михайленка по правому флангу. У штрафному майданчику вже чекав Богдан Балабась, але простріл у Євгена не вийшов і м’яч прилетів до рук воротаря.

Тотальна перевага у першому таймі дещо розслабила команду Ягуфа Халілова. «Аргус» почав дозволяти собі все більше, і все частіше підходив до воріт Петренка. Це призвело до голу «у роздягальню». На 45-й хвилині підопічні Олега Буйдіна розіграли швидку контратаку і Євгена Михайленка вивели на ударну позицію. Нападник «Аргуса» не схибив і скористався моментом, зрівнявши рахунок — 1:1. На перерву команди пішли за рівного рахунку.

video.png

У другому таймі активніше розпочали вже номінальні господарі. «Бруклін» очевидно не чекав від «Аргуса» такого натиску. Та самі аргусівці і позбавили себе голів. Євген Михайленко, Владислав Крупський не реалізували виходи віч-на-віч.

Довести матч до перемоги «Брукліну» допоміг Раміз Човгаров. На 66-й хвилині він замкнув простріл партнера з лівого флангу — 1:2.

video.png

Через дві хвилини «Аргус» сам привіз собі третій гол. Підопічні Олега Буйдіна обрізалися при вкиданні ауту і бруклінці швидко вивели на ворота Назара Криливця. Ворота «Аргуса» вийшов далеко з воріт і Назар просто проштовхнув м’яч повз нього до рамки — 1:3.

video.png

Після гри Олег Буйдін зазначив, що сьогодні були відсутні четверо футболістів з атакувальної зони. Наставник «Аргуса» погодився з тим, що «Бруклін» у першому таймі був сильнішим, а у другому спрацювало правило «не забиваєш ти — забивають тобі».

video.png

Ягуф Халілов у свою чергу теж відзначив суперника, але погодився з тим, що «Бруклін» цього дня був сильнішим і заслужено переміг. Також тренер бруклінців розповів, що на його команду чекають певні кадрові зміни.

video.png

Команда І В Н П М О
1 «Аргус» 4 2 1 1 8-6 7
2 «Сан Сіті» 4 2 1 1 7-6 7
3 «Бруклін» 3 2 0 1 13-3 6
4 «Атлетик» 2 1 1 0 6-1 4
5 «Атака-Автотранс» 2 1 1 0 3-2 4
6 «Левада» 2 1 0 1 14-3 3
7 «Зоря-»Ворскла» 2 0 2 0 3-3 2
8 «Подол» 2 0 1 1 3-5 1
9 «Динамо» П 3 0 1 2 4-25 1
10 «Динамо» Р 0 0 0 0 0-0 0
11 «Мрія» 2 0 0 2 2-9 0

У другому матчі ігрового дня «Атака-Автотранс» переграла «Сан Сіті».

Види спорту:

Футбольні турніри: