Експерти одностайно прогнозують результативну нічию у матчі «Ворскли» і «Карпат»

Наші прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу ворсклян

Сьогодні у Львові полтавська «Ворскла» в рамках другого туру Ліги Парі-Матч зіграє з місцевими «Карпатами». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «2+2».

Після домашнього розгрому від «Шахтаря», команда Василя Сачка, не зважаючи на результат заслужила на похвали від спеціалістів. Враховуючи, що полтавці грали з кадровими втратами, цей результат виглядає хоч і неприємним, але ніяк не трагічним. Сьогодні ж суперником полтавців будуть непоступливі «Карпати», які у минулому турі поділили очки з «Зіркою». Цього разу на поле вже зможуть вийти Владислав Кулач та колишній «лев» Микола Матвієнко. Також теоретично може підсилити атаку Артур Загорулько.

Букмекери в цьому протистоянні віддають невелику перевагу господарям:

П1 — 2,25    Х — 3,20    П2 — 3,40

А от наші експерти всі як один говорять про нічию. До того ж всі вангують однаковий раунок:

Сергій Лукаш: «Сьогодні буде нічия. „Ворскла“ навіть з сильнішим на голову „Шахтарем“ мала моменти і в принципі рахунок того матчу міг бути іншим. Сьогодні ж гратимуть дві рівні команди, тому нічийний результат на мою думку буде закономірним. Прогнозую рахунок 1:1. Сьогодні Василю Сачку вже зможуть допомогти Владислав Кулач та Артур Загорулько, але гол на мою думку має забити Юрій Коломоєць».

Сергій Ходирєв: «Я вважаю, що „Ворскла“ і „Карпати“ зіграють внічию. Не зважаючи на розгромну поразку в минулому турі, гра полтавців не виглядала безнадійною. А з „Карпатами“ матч буде дещо іншим. Обидві команди хотітимуть перемогти. Особливо львів’яни, адже вони гратимуть перед своїми вболівальниками. Мій прогноз — нічия 1:1 і гол Юрія Коломойця».

Юрій Мармач: «Минулого разу мої передчуття мене підвели, але я знову напокладуся на них. Прогнорзую рахунок 1:1 і гол Юрія Коломойця».

Сергій Чуйченко: «Сьогодні буде дуже важка гра. Я вважаю, що сьогодні ніхто не переможе — буде нічия. „Ворскла“ непогано укомплектована. Сьогодні Сачко зможе розраховувати на новачків Кулача і Матвієнка. Але мені здається, що у нападі має вийти Юрій Коломоєць. Він і заб’є гол. Я прогнозую фінальний рахунок 1:1».

Види спорту:

Футбольні турніри: