«Ворскла» — «Динамо»: прогнози експертів розділилися

Наші фахівці поділилися думками стосовно сьогоднішнього протистояння «Ворскли» і «Динамо»

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч четвертого туру «Ліги парі-Матч» між полтавською «Ворсклою» та київським «Динамо». Матч розпочнеться о 19:30. Пряму трансляцію ви зможете побачити на каналі «Футбол 1».

«Ворскла», яка перебуває у повній бойовій готовності без травмованих і дискваліфікованих зійдеться з «Динамо», яке в останньому матчі ганебно програло швейцарським «Янг Бойз», тобто буде не в кращому настрої. До того ж кияни залишилися без ударної сили — нападника Дьємерсі Мбокані, який отримав травму і не зіграє з «Ворсклою». Все це плюс фактор свого поля говорить за «Ворсклу». Тим не менше, букмекери впевнені у перемозі динамівців.

П1 — 9,20     Х — 4,90     П2 — 1,35

А от більшість наших експертів з букмекерами не погоджуються:

Сергій Лукаш: «Ворскла» переможе. Серйозно, а чому б полтавцям не взяти три очки. Для «Ворскли» динамівці завжди були чудовим подразником, а от самі кияни зараз на психологічному спаді. Думаю, «Ворскла» виграє з рахунком 2:1. Голи заб’ють В’ячеслав Шарпар і Юрій Коломоєць«.

Сергій Ходирєв: «Буду вболівати за „Ворсклу“, але щось мені підказує, що ми програємо. Прогнозую поразку 0:1».

Юрій Мармач: «Ворскла» сьогодні програє. Динамівці показували непоганий футбол до матчі з «Янг Бойз». Зараз їм треба довести, що те що сталося у Швейцарії це просто непорозуміння. Прогнозую поразку «Ворскли» з рахунком 1:2. Гол за нас заб’є Юрій Коломоєць«.

Іван Шарій: «Сьогодні буде нічия. „Ворскла“ вміє грати проти „Динамо“ і сьогодні відбере очки у киян. Прогнозую рахунок 1:1».

Сергій Чуйченко: «Я думаю, що «Ворскла» однозначно дасть бій киянам, навіть не зважаючи на те, що «Динамо» прагнутиме реабілітуватися за недавній єврокубковий провал. Мій прогноз — 1:1. А гол у складі «Ворскли» заб’є Юрій Коломоєць. Він полюбляє забивати «Динамо».

Види спорту:

Футбольні турніри: