Василь Сачко: «Цікаво, чи поставили б такий пенальті у ворота топ-клубу»

Василь Сачко

Головний тренер «Ворскли» відповів на запитання журналістів після нічиєї з «Олімпіком»

9 вересня у Полтаві «Ворскла» в рамках восьмого туру УПЛ зіграла внічию з донецьким «Олімпіком». Після гри головний тренер господарів Василь Сачко дав традиційну післяматчеву прес-конференцію.

Про гру «Ворскли» в матчі з «Олімпіком»

«Гра була напруженою з великою кількістю боротьби. Я хочу відзначити «Олімпік2, це команда з організованою обороною. Якщо в першому таймі ми програвали в середині поля, але у другому на мій погляд перевагу мала саме „Ворскла“. Хлопці віддали всі сили і мені ні в чому їм дорікнути. Ми робили заміни на підсилення атаки, хотіли забити другий гол. Але це футбол, і нічия, напевно закономірний результат».

«Я був би задоволений, якби ми перемогли. Але сьогодні ми й не програли. Я хочу подякувати хлопцям за самовіддачу, а вболівальникам за підтримку. Повірте, для команди це дуже важливо».

Про пенальті у ворота «Ворскли»

«Мені цікаво, чи поставлять такий пенальті у ворота топових команд. Я не хочу зараз щось коментувати на емоціях. Є органи, які слідкують за роботою арбітрів, це в їх компетенції. Цей суддя з гарною зачіскою прийняв таке рішення. Якщо він правий — значить правий, якщо ні — звісно досадно».

Про Олександра Кобахідзе

«Кондиції Саші зараз залишають бажати кращого. Але я впевнений, що він неодмінно набиратиме обертів і допоможе команді».

Види спорту:

Футбольні турніри: