«Верес» — «Ворскла»: експерти прогнозують нічию

Наші футбольні фахівці поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Львові на стадіоні «Львів Арена» полтавська «Ворскла» в рамках дев’ятого туру УПЛ зіграє з рівненським «Вересом». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «24».

Обидві команди можна вважати відкриттям цього сезону, адже обидві стартували неочікувано добре. «Ворскла» на третьому місці і «Верес» на п’ятому — повна несподіванка, враховуючи той факт, що полтавці у минулому чемпіонаті не потрапили навіть у першу шістку, а рівненці взагалі за спортивним принципом взагалі не мав би виступати у Прем’єр-лізі.

Окрім того, що сьогодні гратимуть команди з першої п’ятірки, цікаво також подивитися на протистояння тренерів Василя Сачка і Юрія Вірта. Днями всеукраїнський портал «Футбол24» провів опитування «Кращий тренер серпня у Прем’єр-Лізі». Експерти визнали кращим Василя Сачка, а на друге місце поставили Вірта. Тож зараз кращі наставники минулого місяця зійдуться в очному протистоянні.

Букмекери у своїх прогнозах схиляються на бік «Ворскли»:

П1 — 3,25     Х — 3,00    П2 — 2,41

А от наші експерти вважають інакше і ось чому:

Сергій Лукаш: «Ризикну припустити, що „Ворскла“ програє. І полтавська і рівненська команди полюбляють забивати на останніх хвилинах. І „Ворсклі“ і „Вересу“ в останніх матчах щастить. Сьогодні буде поєдинок фартів. От в кого фарту більше — той і переможе. „Верес“ гратиме майже вдома, тому пощастить їм. Мій прогноз 1:0 на користь команди Юрія Вірта».

Сергій Ходирєв: «Я думаю, що сьогодні буде нічия. „Верес“ і „Ворскла“ гратимуть обережно, від оборони. Ці команди вміють захищатися, їм важко забити. Тож я прогнозую рахунок 0:0».

Юрій Мармач: «Команди зіграють в результативну нічию. Сьогодні на полі вийдуть дві команди, які є рівними практично у всіх компонентах. І рівень виконавців, і майстерність, і психологічні кондиції — у всьому „Ворскла“ і „Верес“ не поступаються один одному. Не поступляться і в рахунку. Мій прогноз — 1:1. Гол за „Ворсклу“ заб’є Юрій Коломоєць».

Іван Шарій: «Ворскла» і «Верес» рівні команди і сьогодні зіграють внічию. Матч закінчиться з рахунком 1:1″.

Види спорту:

Футбольні турніри: