«Ворскла» — «Зоря»: експерти прогнозують нічию

Наші футбольні фахівці поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч десятого туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та луганською «Зорею». Матч розпочнеться о 19:30. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

Луганчани не зможуть розраховувати на травмованих Прийму та Калитвинцева. «Ворскла» ж перебуває у повній бойовій готовності. Всі футболісти готові вийти на поле. Тож саме полтавців можна вважати фаворитом сьогоднішнього протистояння. На своєму полі «Ворскла» в цьому сезоні програла лише донецькому «Шахтареві», і сьогодні немає жодних передумов, щоб до цього списку додалася «Зоря».

Букмекери у своїх прогнозах схиляються на бік полтавців:

П1 — 2,60    Х — 3,05     П2 — 2,95

А от наші шановні експерти не такі впевнені у «Ворсклі», і ось чому:

Ігор Кислов: «Я вважаю, що сьогодні буде нічия. Обидві команди зараз перебувають у кризі, і перемогти має та, у якої міцніший характер, але я вважаю, що переможця не буде. „Ворскла“ заб’є го, але луганчани зрівняють рахунок. Мій прогноз — 1:1. Гол у складі „Ворскли“ заб’є Юрій Коломоєць. Він забив у ворота „Авангарда“, будемо вважати, що це була розминка».

Сергій Лукаш: «Ворскла» і «Зоря» зіграють внічию. Луганській команді вже нікуди відступати і вона битиметься до останнього. «Ворскла» зараз у лідерах і теж намагатиметься вдома добути максимум очок. Я прогнозую рахунок 1:1. Гол у складі «Ворскли» заб’є Гегам Кадимян«.

Сергій Ходирєв: «Команди зіграють внічию. Не зважаючи на те, що „Ворскла“ і „Зоря“ зараз знаходяться в ріхних частинах турнірної таблиці, ці команди абсолютно рівні. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Володимир Чеснаков».

Юрій Мармач: «Ворскла» переможе з рахунком 2:1. Полтавці давно не вигравали і сьогодні саме час це зробити".

Види спорту:

Футбольні турніри: