Експерти прогнозують поразку «Ворскли» у матчі з «Шахтарем»

Наші футбольні фахівці поділилися прогнозами на найближчу гру ворсклян

Сьогодні у Харкові полтавська «Ворскла» в рамках 12-го туру УПЛ зіграє проти чинного чемпіона України — донецького «Шахтаря». Матч розпочнеться о 19:00. Пряму трансляцію ви зможете побачити на каналі «Футбол 1».

Василь Сачко в цьому матчі не зможе розраховувати на орендованих Миколу Матвієнка, Артура Загорулька і Владислава Кулача, які належать «Шахтареві». Так само через перебір жовтих карток не зіграє ще один полтавський збірник Ігор Пердута. У «Шахтаря» з кадрових втрат лише травмований Бернард.

Букмекери у своїх коефіцієнтах віддають очевидну перевагу гірникам:

П1 — 1,22      Х — 6,30     П2 — 13,5

Більшість наших експертів згодна з тим, що «Шахтар» фаворит, але не всі:

Ігор Кислов: «Шахтар» сьогодні переможе. По-перше, гірники просто сильніші, по-друге, у полтавців будуть проблеми з мотивацією, хоча тут, я вважаю на допомогу прийде київське «Динамо». Якщо ви розумієте про що я. Ну і по-третє, «Ворсклі» не зможуть допомогти орендовані Владислав Кулач, Артур Загорулько та Микола Матвієнко, що безперечно ослабить команду. Мій прогноз — 2:0 на користь «Шахтаря».

Сергій Лукаш: «Сьогодні переможе „Шахтар“. Команда Паулу Фонсеки значно вища за класом і в принципі повинна сьогодні вигравати. Тим більше, що „Ворсклі“ не допоможуть троє орендованих гравців. Але полтавці намагатимуться дати бій і скоріше за все заб’ють. Мій прогноз — 3:1».

Сергій Ходирєв: «На жаль, ми сьогодні програємо. „Шахтар“ є „Шахтар“. Думаю, „Ворскла“ не здаватиметься без бою Ми як завжди пропустимо, побіжимо в атаку, і пропустимо ще раз. Мій прогноз — 2:0 на користь команди Фонсеки».

Юрій Мармач: «Мій прогноз як завжди буде оптимістичним. Я вважаю, що сьогодні „Ворсклі“ під силу відібрати в „Шахтаря очки. Мій прогноз — нічия 1:1. Гол у складі „Ворскли“ заб’є Юрій Коломоєць“.

Іван Шарій: „Шахтар“ зараз сильніший. „Ворскла“ буде опиратися, але на мій погляд програє. Мій прогноз — поразка з рахунком 2:0».

Види спорту:

Футбольні турніри: