«Ворскла» — «Олімпік»: більшість експертів впевнені у перемозі полтавців

Наші фахівці вважають «зелено-білих» кубковою командою

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. Олексія Бутовського відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка України з футболу. Полтавська «Ворскла» зійдеться з донецьким «Олімпіком». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2»

Полтавська команда одразу після ганебної домашньої поразки від «Карпат» має чудову можливість реабілітуватися за це непорозуміння. До Полтави приїздить донецький «Олімпік» — сильний суперник, який вже добряче дратує полтавських вболівальників. Минулого сезону команда Романа Санжара драматично поховала всі надії ворсклян на першу шістку. Цього сезоні донеччани відібрали очки у полтавців на їхньому полі. Зараз же «Олімпік» веде з «Ворсклою» боротьбу за третє місце чемпіонату. При чому саме донеччани зараз посідають цю позицію. До всього жереб підкинув олімпійців «Ворсклі» і суперники ще й в Кубку. На відміну від чемпіонату тут немає очок і довгої турнірної дистанції. Все вирішить лише один матч. Далі пройде або «Ворскла», або «Олімпік» — третього не дано.

Букмекери вважають «Ворсклу» фаворитами протистояння:

П1 — 2,28     Х — 3,10     П2 — 3,45

Наші експерти теж вважають, що до наступної стадії має проходити саме «Ворскла». Всі крім одного.

Сергій Лукаш: «Ворскла» переможе. Полтавці грають вдома і мають реабілітуватися за ганебну поразку від «Карпат» в останньому матчі чемпіонату. «Олімпік» сильна команда, і ворсклянам буде нелегко, проте вони пройдуть далі. Мій прогноз — 1:0. Гол заб’є Олександр Чижов».

Сергій Ходирєв: «Мені здається, що далі пройде «Олімпік». Команда Василя Сачка має зосередитися на чемпіонаті, а Кубок — чудова можливість дати проявити себе тим футболістам, які не мали достатньо ігрової практики. Думаю, Василь Сачко зважиться на ротацію складу. Втім, мій прогноз — 1:2. Гол у складі «Ворскли» заб’є Артур Загорулько».

Юрій Мармач: Ми переграємо «Олімпік». «Ворскла» — кубкова команда, яка вже здобувала цей трофей. Василь Сачко свого часу свої голом приніс полтавцям перемогу в цьому турнірі. Я думаю, тренер зуміє донести до своїх гравців, як треба грати у кубкових поєжинка. «Ворскла» виграє з рахунком 1:0. Гол заб’є Юрій Коломоєць. Що б не казали, а він зараз на ходу».

Сергій Чуйченко: Буде дуже важкий матч. «Олімпік» безперечно дасть «Ворсклі бій. Гра буде в’язкою і тягучою. Але при цьому я впевнений, що «Ворскла» виграє і пройде далі. Мій прогноз — 1:0. Гол заб’є все той же Юрій Коломоєць. У грі проти «Карпат» йому не пощастило, але сьогодні він все ж має відзначитися».

Види спорту:

Футбольні турніри: