Вища ліга: «Полтавчанка» впевнено перемогла суперниць з Вінниці (відео)

Полтавська команда продовжує перемагати

Сьогодні у Полтаві відбулися матчі другого туру Вищої ліги Чемпіонату України з волейболу серед жінок. До Полтави приїхали «ЛДУФК-Скіф-Спартак» зі Львова, «Южанка-ДЮСШ № 5» з Миколаєва та «ВК ДЮСШ» з Вінниці. Саме з вінничанками сьогодні зіграла наша «Полтавчанка» і впевнено перемогла.

«Полтавчанка» — «ВК ДЮСШ» 3:0

(25-16, 25-18, 25-15)

«Полтавчанка»: Слинько, Гаврилова, Шевчик, Магерова, Щербак, Важинська, Безпалько, Петренко (л). Музиченко, Демідова, Литвиненко.

Головний тренер: Анатолій Кириленко.

У першій партії дівчата швидко вийшли вперед, встановили комфортну перевагу +7 і вже не підпускали суперниць ближче. Більше того в кінці партії, дівчата збільшили перевагу і без особливих проблем виграли цю партію.

video.png

У другій партії першими почали набирати очки гості, але полтавки знову ж таки, швидко повернули собі перевагу. Проти нашої команди грали зовсім юні спортсменки з дитячо-юнацької школи, тож досвід і майстерність гравців «Полтавчанки» зіграв свою роль. Після двох партій — 2:0.

video.png

У третій партії полтавки довершили розпочате і спокійно довели гру до логічної перемоги без нервів і проблем.

video.png

Після гри тренер команди Анатолій Воліченко сказав, що попри перемогу, дівчатам є над чим працювати і розповів над чим.

video.png

Поспілкувався з журналістами і новий президент ВК «Полтавчанка» Ігор Слинько, який поділився планами на найближче майбутнє, розповів про завдання та амбіції команди.

video.png

Завтра «Полтавчанка» зіграє з миколаївською «Южанкою». Початок об 11:00. Матч відбудеться у спорткомплексі В. Г. Короленка. Друга полтавська команда — СК «Полтава-СДЮСШОР № 2» в Івано-Франківську програла чернівецькій «Буковинці».

Види спорту:

Футбольні турніри: