«Ворскла» втратила очки у матчі з аутсайдером

Полтавці не змогли втримати перевагу і зіграли внічию

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбувся матч 16-го туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та кам’янською «Сталлю». Між собою зустрілися дві команди, яких «підперли» знизу. «Ворсклу» підперли конкуренти, і відступати полтавцям нікуди, адже у разі втрати очок «Ворскла» зробить своє завдання потрапити до першої шістки вкрай проблематичним. «Сталь» перебуває на останньому місці і її «підпирає» Перша ліги. Цій команді дійсно нікуди відступати, хіба що в нижчий дивізіон. Все це обіцяло вболівальникам безкомпромісну гру і запекле протистояння. 

«Ворскла» — «Сталь» 1:1 

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Чижов (Кулач, 77), Даллку, Матвієнко, Скляр, Чеснаков, Кобахідзе (Кадимян, 67), Шарпар, Ребенок, Коломоєць (Загорулько, 85).

Головний тренер: Василь Сачко.

«Сталь»: Пеньков, Михаліченко, Грачов (Копитов, 42), Ткачук, Данієлян (Хоцановський, 46), Якимів, Месхі, Мисик (Костенко, 75), Кузик, Обрадовіч, Климчук.

Головний тренер: Ніколай Костов.

Голи: Кобахідзе (52) — Хоцановський (72)

Василль Сачко зробив кілька змін у стартовому складі. Зокрема у воротах зі старту вийшов Богдан Шуст. У центрі захисту вийшла пара Чижов — Даллку. На флангах захисту вийшли Ігор Пердута та Микола Матвієнко. В опорній зоні зіграли Олександр Скляр та Володимир Чеснаков. На флангах атаки зіграли Павло Ребенок і.. увага... Олександр Кобахідзе. Натомість на лаві запасних опинився Гегам Кадимян. На вістрі атаки традиційно вийшов Юрій Коломоєць, а під нападником зіграв В’ячеслав Шарпар. 

«Ворскла» швидко відібрала м’яч в суперника. Щоправда контрольний м’яч не призвів до голів, лише до моментів. Небезпечно пробивали Юрій Коломоєць, Павло Ребенок, В’ячеслав Шарпар. Всі ці удари або летіли повз ворота, або м’яч епічно відбивав Герман Пеньков. Отож не зважаючи на те, що перший тайм проходив під диктовку полтавців, закінчилася перша половина з рівним нульовим рахунком.

video.png

У другому таймі «Ворскла» продовжила навалу на ворота суперника. На 51-й хвилині В’ячеслав Шарпар розвернувся біля воріт суперника і пробив у штангу, а через дві хвилини полтавці вже вели в рахунку. Павло Ребенок виконав подачу з лівого флангу, а Сандро Коахідзе її замкнув — 1:0. Коба, з поверненням.

video.png

Після голу полтавці дещо заспокоїлись, а грузинський зав пішов відпочивати, поступившись місцем на полі Гегаму Кадимяну. Щойно Гегам вийшов на поле, як його тут же відправили у прорив і він міг забивати, але пробив повз ворота. «Сталь» відповіла голом. Гості здобули право на кутовий. Захисники не змогли винести м’яч після подачі і Артем Хоцановський відібравши круглого, влучно пробив по воротах — 1:1. Старе футбольне правило знову спрацювало.

Кінцівку матчу «Ворскла» провела в атаці. На полі з’явилися нападники Кулач і Загорулько, але і це не допомогло. У підсумку — нічия проти аутсайдера і ускладнення боротьби за шістку.

Види спорту:

Футбольні турніри: