Гандбол: «Динамо-Полтавщина» безнадійно програло «Одесі»

Полтавці поступилися з різницею в 14 м’ячів

Сьогодні у Полтаві у спорткомплексі ГУ НП у Полтавській області відбувся черговий матч Вищої ліги Чемпіонату України з гандболу серед чоловіків. Полтавське «Динамо-Полтавщина» приймало молоду команду ГК Одеса«. Одесити до цього впевнено розправлялися зі своїми суперниками і сформувалися як претендент на підвищення у класі. До Полтави команда Михайла Щукіна приїхала за перемогою. Підопічні Олександра Горського ж мали дати гостям гідний бій і не дозволити перемогти. Тим більше, що після поразки у другому матчі проти «СумДУ», динамівці мали б реабілітуватися перед вболівальниками.

«Динамо-Полтавщина» — «Одеса» 25:39

«Динамо-Полтавщина»: Дендеберя, Кривошей, Галяник, Довгаль, Гаращенко, Стась, Симоненко, Дич, Нестеренко, Коваленко, Прокопчук, Бондал, Бесараб, Мухін, Цокало, Шуміло.

Головний тренер: Олександр Горський.

«Одеса»: Судовцов, Зінчук, Марченко, Федоренко, Ніколюк, Бутрімов, Чуприна, Кара, Горюнов, Коваленко, Ракатинець, Іванченко, Діякону, Мазур, Клиса, Манич.

Головний тренер: Михайло Щукін.

У першому таймі полтавці намагалися боротися з суперниками на рівних. Команди відповідали голом на гол, але всередині тайму одесити все ж пішли у відрив. Гості виглядали агресивнішими і компактно оборонялися. Наші ж гандболісти гру в захисті провалили. До До всього, не зміг зіграти увесь матч травмований воротар Микола Кривошей. Замість нього в рамку став Роман Дендеберя, але сьогодні був явно не його день. Роман провів вкрай невдалий поєдинок, пропустивши купу необов’язкових ударів, і за увесь матч вичинивши лише три сейви. Перший тайм закінчився з рахунком 14:21.

video.png

У другій половині гра «Динамо» зовсім розклеїлася. Гості натомість відірвались на комфортну відстань і дозволили дати відпочити лідерам. На кінцівку матчу у ворота «Динамо» знову встав Максим Кривошей і витягнув більше ударів, аніж Роман Дендеберя за всю гру. Проте загальної ситуації це не вже не врятувало. Підсумковий результат — 25:39.

video.png

Після матчу головний наставник одеситів відзначив, що попри перемогу в його команди не все виходило і віддав дозу компліментів динамівцям.

video.png

Олександр Горський у свою чергу Відзначив кадрові проблеми динамівців, і відсутність належного психологічного настрою Хоча наставник визнав, що це не виправдання і так програвати не можна.

video.png

Другий матч між цими командами відбудеться завтра у тому ж місці. Початок об 11:00.

Види спорту:

Футбольні турніри: