«Ворскла» — «Маріуполь»: більшість експертів ставлять на прохід ворсклян«

Наші фахівці поділилися думками стосовно кубкового мачу ворсклян

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч ¼ фіналу Кубка України з футболу. Полтавська «Ворскла» прийме ФК «Маріуполь». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію проводитиме канал Зовсім недавно ці команди грали у Маріуполі в рамках чемпіонату і тоді ворс кляни змогли у меншості вирвати перемогу. Сьогодні суперники ті ж, але тепер «Ворскла» вже гратиме перед власними вболівальниками. І гратимуть команди тепер не на очки, а на виліт.

Букмекери у своїх прогнозах віддають перевагу «Ворсклі»:

П1 — 2,00     Х — 3,25    П2 — 3,85

Більшість наших експертів теж схиляються до того, що далі пройде саме «Ворскла», щоправда не всі.

Сергій Лукаш: «Ворскла» сьогодні вилетить з Кубка України. У полтавців останнім часом протистояння з «Маріуполем» особливо напружені. У кубковому матчі це буде особливо помітно. Впевнений, що гості зробили висновки з попередніх матчів і більше не припускатимуть дитячих помилок. Мій прогноз — 0:0. «Маріуполь» виграє по пенальті».

Сергій Ходирєв: «Ворскла» переможе. Полтавці не проачать «річку по коліна». Тим більше ми гратимемо вдома, а матч кубковй, тобто — на виліт. «Ворскла» виграє однозначно. Мій прогноз — 2:1».

Юрій Мармач: «Як я вже казав, «Ворскла» — кубкова команда. Сьогодні полтавці переможуть з рахунком 1:0. Гол заб’є Юрій Коломоєць».

Іван Шарій: «Ворскла» сьогодні виграє. Перед минулим матчем суперники казали, що їм «річка по коліно», після гри чемпіонату вода вже мабуть підійшла вище. Сьогодні річка буде вже щонайменше по груди. Ми переможемо з рахунком 2:0».

Сергій Чуйченко: «Ворскла» має перемагати. Гра в будь-якому разі буде важкою, і в основний час матч закінчиться нічиєю 1:1. А от в серії пенальті полтавці переможуть і пройдуть далі».

Види спорту:

Футбольні турніри: