«Ворскла» — «Олександрія»: експерти вважають, що полтавці не програють

Наші прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч вісімнадцятого туру Української Прем’єр-ліги між полтавською «Ворсклою» та «Олександрією». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

Підопічні Володимира Шарана полюбляють відбирати очки у Полтаві і сьогодні приїдуть саме за цим. Олександрійці прагнуть потрапити до першої шістки і для цього їм необхідно перемагати. У Полтаві теж озвучували завдання бути у першій шістці. Зараз ворскляни на п’ятій позиції з очковим відривом від «Зорі», яка вже зіграла свій матч у 18-му турі. Тож «Ворскла» у разі перемоги має шанс відірватися від конкурентів. У разі невиграшу «Олімпіка» у Львові, полтавці взагалі можуть одноосібно розташуватися на третій сходинці.

Варто відзначити, що сьогодні ворсклянам не зможе допомогти опорник Олександр Скляр, який у попередньому турі отримав вилучення.

Коефіцієнти букмекерів на цей матч свідчать про те, що фаворитом протистояння є все ж господарі.

П1 — 2,10    Х — 3,20    П2 — 3,80

А от наші експерти не такі впевнені у перемозі ворсклян.

Сергій Лукаш: «Сьогодні буде бойова нічия. «Ворскла» і «Олександрія» — команди які зазвичай є незручними одна для одної. Зазвичай протистояння між ними важкі і драматичні. Думаю, сьогодні обидва колективи втратять очки. Мій прогноз — бойова нічия 2:2. Голи у складі «Ворскли» заб’ють Коломоєць і Кобахідзе».

Сергій Ходирєв: «Сьогоднішній матч залишиться без переможця. «Ворскла» після поразки від «Маріуполя» в Кубку України має реабілітовуватися. Проте «Олександрія» зараз на ходу і влаштує полтавцям справжнє випробування. Зважаючи на погоду, можна припустити, що на нас чекає важка, в’язка гра. Мій прогноз — 1:1. Гол у складі «Ворскли» заб’є В’ячеслав Шарпар».

Юрій Мармач: «Ворскла» сьогодні переможе. Це остання домашня гра в цьому році. Футболісти мають зібратися і довести, що вони на щось здатні. Прогнозую рахунок 2:1«.

Іван Шарій: «Останнім часом, що б я не прогнозував, футболісти все роблять навпаки (сміється). Сьогодні до Полтави приїде міцна команда, яка вміє грати у футбол і неодноразово це доводила. Але якщо «Ворскла» все ще претендує на першу шістку, то має сьогодні перемагати. Мій прогноз — 2:1».

Сергій Чуйченко: «Сьогодні буде результативна нічия. Після невдачі в Кубку, та ще й в останньому матчі сезону полтавці мають постаратися. В «Олександрії з’явився шанс потрапити до першої шістки і команда Володимира Шарана гратиме з акцентом на атаку. Проте я вважаю, що «Ворскла» не програє. Мій прогноз −1:1. Гол нарешті має забити Юрій Коломоєць. У кубковому матчі його посадили на лаву для запасних. Це має його дещо стрепенути».

Види спорту:

Футбольні турніри: