«Олімпік» — «Ворскла»: експерти прогнозують мало голів і позитивний результат для «Ворскли»

Наші футбольні фахівці поділилися думками стосовно останнього мату біло-зелених у цьому році

Сьогодні у Києві на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбудеться матч 19-го туру Української Прем’єр-ліги. Полтавська «Ворскла» поїде в гості до донецького «Олімпіка». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

«Олімпік» завжди був командою, яка псувала «Ворсклі» погоду. Саме програвши донеччанам, «Восркла» у минулому чемпіонаті втратила шанси на потрапляння до першої шістки. Цього сезону полтавці змогли вибити команду Романа Санжара з Кубка України. Але при цьому тренери «Олімпіка» випустили напіврезервний склад з двома дебютантами, і навіть так олімпійці дотягнули до ектра-таймів. Сьогодні ж буде матч за зимівлю на третьому місці. Якщо «Ворскла» переможе — відірветься від конкурентів і закінчить рік третьою, якщо ж ні — можуть бути варіанти, враховуючи що у команди Романа Санжара в запасі недограний тайм проти «Карпат».

Букмекери у своїх коефіцієнтах говорять про те, що фаворитом в матчі є все-таки «Олімпік».

П1 — 2,50     Х — 3,05     П2 — 3,10

А от наші експерти з букмекерами не погоджуються:

Сергій Лукаш: «Сьогодні буде нічия. Жодній з команд не можна програвати, тому і «Ворскла» і «Олімпік» гратимуть дуже обережно і намагатимуться, перш за все, не пропустити. Дмумаю, цей матч закінчиться без голів. Мій прогноз — 0:0».

Сергій Ходирєв: «Вірю в команду і впевнений у перемозі. «Ворскла» залізла на третє місце і не захоче його покидати. Полтавцям під силу зібратися на останній матч року і показати свою кращу гру. Мій прогноз — 1:0 на користь «Ворскли». Гол заб’є Юрій Коломоєць».

Юрій Мармач: «В останньому матчі року «Ворскла» має перемогти і втримати за собою третє місце. Мій прогноз — 1:0. Гол заб’є Юрій Коломоєць».

Іван Шарій: «Сьогодні ніхто не поступиться. «Ворсклі» завжди важко грати проти «Олімпіка, а цього разу ще й турнірне становище команд сприяє обережній грі. Думаю, матч закінчиться з рахунком 1:1. Гол заб’є Юрій Коломоєць. У попередньому матчі він зміг перервати свою гольову засуху і тепер йому має, що називається «поперти».

Сергій Чуйченко: «Думаю, що «Ворскла» сьогодні переможе. Буде важка в’язка гра з мінімальною кількістю голів. Але я вважаю, що виграють саме ворскляни для того щоб іти у відпустку в гарному настрої і на третьому місці. Мій прогноз 1:0 на нашу користь. Гол заб’є Владислав Кулач».

Види спорту:

Футбольні турніри: