У Полтаві пограбували ДЮСШ «Авангард» ім. Івана Шемякіна

ДЮСШ «Авангард» ім. І. Шемякіна

У юних борців викрали 70 кг тренувального «заліза»

Вночі невідомі пограбували ДЮСШ «Авангард» ім. Івана Шемякіна. За попередніми даними зі школи викрали металевий інвентар для тренувань, а конкретно — блини для штанг. Також грабіжники побували у роздягальнях маленьких спортсменів. Спочатку крадіїв виявили юні «вільники», а потім тренери. Детальніше нам розповів тренер «Авангарда» з греко-римської боротьби Антон Пушкар.

— О 7:30 на тренування прийшли діти з секції вільної боротьби, — розповідає тренер. — Вони побачили, що на дверях зірваний замок і побоялися заходити всередину. Малеча чула, наче всередині гриміло залізо. Діти дочекалися тренера. Коли у школу приїхав я, теж побачив зірваний замок, всередині все перекинуто догори дригом. Винесли блини для штанг.

За словами Антона орієнтовно злодії викрали чотири блина — дві «двадцятки» і два по 15 кг. Працівники школи вже змінили замок і звернулися до поліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

img-0630.jpg

img-0616.jpg

img-0621.jpg

Нагадаємо, що 30 червня полтавська влада уклала договір з дніпровською фірмою ТОВ «Майстер-Буд» на реконструкцію ДЮСШ № 3 (басейну «Дельфін» з добудовою). Під добудовою мається на увазі нова борцівська школа, куди мають переїхати вихованці «Авангарда» з аварійної будівлі в якій школа базується зараз і в яку зрештою вдерлися грабіжники.

Види спорту:

Футбольні турніри: