Вища ліга: «ПЗМС» розгромила киянок з «5G» (відео)

Початок другого тайму

Полтавські футзалістки почали рік з впевненої перемоги

4 лютого у Полтаві у спорткомплексі Полтавського заводу медичного скла відбувся матч першого туру другого етапу Вищої ліги ЧУ з футзалу серед жінок. Полтавська команда «ПЗМС», яка бореться за чемпіонство зустрілася з дебютантом Вищої ліги — київською командою «5G». Полтавки вищі класом і впевнено перемогли дебютанток. Підопічні Миколи Кудацького забили десять м’ячів, а не забили ще більше, особливо «завдяки» голкіперу киянок Анастасії Терех.

«ПЗМС» — «5G» 10:1

«ПЗМС»: Цикаленко, Гавриш, Бабенко, Дударчук, Келеп — Шаповал, Єрмоленко.

Головний тренер: Микола Кудацький.

«5G»: Терех (Аніщенко), Лєбєдєва, Бойко, Ткачук, Томілко — Швець, Скляр, Свердлова, Василюк, Мазаракі, Гордійчук, Фернандес.

Головний тренер: Світлана Головіна.

Голи: Гавриш (2,3), Мочалова (5, 29, 40), Дударчук (8), Бабенко (19), Шаповал (23), Келеп (26, 28) — Свердлова (36).

Деякы з голыв потрапили до об'єктиву нашої камери. Тут і технічні дії від Ірини Гавриш і прекрасна комбінація, яку завершила Таісія Бабенко і традиційна "гармата" від Маргарити Мочалової.

video.png

Після матчу наставниця «5G» Світлана Головіна зазначила, що її команда, хоч і дебютант, але збирається боротися за призові місця. За її словами, дівчатам не вистачає досвіду і стабільності, а у грі з полтавками були ще й проблеми з психологією.

video.png

Микола Кудацький у свою чергу зазначив, що попри великий рахунок, його команді ще є над чим працювати і у «ПЗМС» не завжди виходило грати у ту гру, яку б їм хотілося.

video.png

У наступному турі «ПЗМС» поїде в гості до харківської «Тесли».

Види спорту:

Футбольні турніри: