«Ворскла» представила новачків

Денис Васін, Данило Каневцев та Юрій Глущук познайомилися з полтавськими журналістами

Сьогодні у конференц-залі стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського відбулася урочиста презентація новачків ФК «Ворскла». Троє з чотирьох новобранців, а саме, воротар Данило Каневцев (прийшов з «Металіста 1925», півзахисник Юрій Глущук (прийшов з «Шахтаря U-21) та нападник Денис Васін (остання команда — одеський «Чорноморець»). Футболісти сказали кілька слів про те як вони адаптувалися у команді і про свої очікування від нового сезону. Хлопці налаштовані оптимістично.

Денис Васін: «Я дуже радий, що прийшов сюди. І керівництво клубу, і тренери і команди дуже добре мене зустріли. Я почуваюся наче у великій родині. Все інше ви побачите на футбольному полі».

Данило Каневцев: «Так, дійсно в колективі чудова атмосфера. Мені було важче ніж Денису, так як я молодий, але адаптація минула дуже добре».

Юрій Глущук: «Для мене «Ворскла» це серйозний виклик, адже я до цього грав в основному на молодіжному рівні. Ту зовсім інші швидкості, треба швидше думати і діяти. Команда мене прийняла чудово, старші хлопці багато підказували. З кожним днем мені все легше й легше».

Ще один новачок — лівий захисник Ігор Гончар, який грав за ужгородську «Говерлу» та словацьку «Сеницю» не з’явився на презентацію, так як травмувався на зборах і зараз відновлюється.

Василь Сачко зазначив, що наразі команда недоукомплектована і можливі ще новачки.

Види спорту:

Футбольні турніри: