Юрій Свірков: «Нам не вистачило якісного завершення атак»

Головний тренер «Вереса» відповів на запитання журналістів у Полтаві

Сьогодні полтавська «Ворскла», в рамках 20-го туру УПЛ вдома мінімально переграла рівненський «Верес». Традиційно після матчу наставник гостей дав прес-конференцію.

Про хід гри між «Ворсклою» і «Вересом»

«Склалася така ситуація, що краще грала одна команда, а перемогла інша. «Ворскла» непоганий суперник і заслужено посідає одну з лідируючих позицій в турнірній таблиці. Але сьогодні ми створили достатньо гольових моментів для того об перемогти і на жаль пропустили контратаку».

«Нас влаштовував би будь-який позитивний результат, але судячи з того як складалася перша половина матчу, я вважаю, що ми, звісно, мали вигравати. Нам для цього не вистачило якісного завершення».

Про завдання «Вереса» на другу половину сезону

«Ніхто не відміняв завдання потрапити у верхню шістку. Команда чудово укомплектована, і ті футболісти, які прийшли цього сезону реально її підсилили».

Про відсутність Ростислава Волошиновича

«На жаль він отримав травму на зборах в Туреччині. Тамтешні лікарі не змогли знайти причину болю у Ростислава, і лише по приїзду в Україну виявилося, що у нього тріщина фаланги пальця. Це дуже неприємна мілка травма через яку він зараз не з нами. Мушу сказати, що якраз Ростислава нам сьогодні дуже не вистачало».

Види спорту:

Футбольні турніри: