«Динамо» — «Ворскла»: більшість експертів прогнозують нічию

Полтавські футбольні фахівці поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» відбудеться матч 24-го туру УПЛ між київським «Динамо» та полтавською «Ворсклою». Гра почнеться о 19:30 і її покаже канал «2+2».

Навколо київського «Динамо» вже довгий час витає неприємний інформаційний шлейф. Після скандалів навколо «непоїздки» команди у Маріуполь, до всього додався виліт від «Лаціо» з Ліги Європи і публічне непорозуміння між Олександром Хацкевичем та Євгеном Хачеріді. У «Ворскли» таких проблем, принаймні публічних, немає. Проте є проблеми з грою і кадрами. Під питанням участь у матчі Юрія Коломойця, не буде Дмитра Кравченка. Досі незрозуміло, що з Іваном Гончарем, і хто у «Ворсклі» основний лівий захисник.

Букмекери у своїх прогнозах віддають перевагу киянам.

П1 — 1,35    Х — 5,20     П2 — 8,70

А от більшість наших експертів з ними не згодні:

Сергій Лукаш: «Ворсклі» під силу зіграти сьогодні внічию. Через погоду варто очікувати незручного поля, а значить шанси зрівняються. Плюс динамівці все-таки перебувають у певній психологічній ямі після вильоту від «Лаціо» і скандалів пов’язаних з Євгеном Хачеріді. Словом, мій проноз — 1:1. Гол заб’є Михайло Сергійчук.

Сергій Ходирєв: «Ви знаєте, я думаю, що «Ворскла» відіб’ється. Погода на вулиці і моральний мікроклімат в «Динамо» зіграють свою роль. Мій прогноз — 0:0».

Юрій Мармач: «На вболівальників чекає нічия. Київ на спаді, «Ворскла» на підйомі, все логічно. Прогнозую рахунок 1:1 і гол Юрія Коломойця».

Іван Шарій: «Ворскла» мінімально програє. Кияни звісно в кризі, і «Ворскла» дасть їм бій, але чуття підказує, що кияни переможуть. Мій прогноз — 1:0 на користь господарів«.

Сергій Чуйченко: «Ворскла» регулярно відбирає очки у Києва і сьогоднішній матч не стане винятком. «Динамо» зараз не страшне і зовсім не непереможне. Мій прогноз 1:1. Гол заб’є Юрій Коломоєць».

Види спорту:

Футбольні турніри: