Василь Сачко: «Хлопці почуваються обдуреними»

Василь Сачко

Головний тренер «Ворскли» відповів на запитання журналістів після нічиєї з «Вересом»

Сьогодні в Полтаві «Ворскла» в рамках 25-го туру УПЛ зіграла внічию з рівненським «Вересом». Після гри, головний тренер полтавців Василь Сачко поспілкувався з журналістами.

Про гру своєї команди

«Ви все бачили. Ми грали з міцною командою, яка мало пропускає, але йдеться не про них. Йдеться про нас. Я не задоволений діями наших гравців. Деякі футболісти мене просто розчарували. Радує те, що ми сьогодні не програли і оборона зіграла на нуль. Якість гри залишає бажати кращого»

«Те в якому стані перебуває команда і поле на якому довелося грати виливається в те, у що виливається. Причини? Причини для мене зрозумілі. Я знаходжуся всередині команди і бачу атмосферу яка у нас панує. Зізнаюся, вона не є гарною. На це є причини, які мені відомі. Але як би там не було, ми дивимося вперед. Повірте, мені немає кого соромитися, і не має перед ким виправдовуватися. Та й кому це цікаво? Я за команду і за хлопців. На даний момент ми працюємо так як можемо. Боротьба триває, ми взяли сьогодні очко. В тому стані, в якому команда зараз, ми знаходимося на третьому місці».

«Сьогодні було багато боротьби та брудної гри. Ми програли у боротьбі і у підборах. Що стосується моментів, то стовідсоткових нагод я не бачив, ні у «Вереса», ні у нас. Футболу було мало. І ми і суперники, просто мучилися.

«Команда за два місяці шостий раз вийшла на живе поле. Ми тренуємося на жорсткому штучному газоні. Ми змінили тренувальний процес і в нас випав ряд футболістів. Наприклад сьогодні недопрацьовувала середина поля. Але ж у нас там Шарпар, який не тренувався. Дякуємо йому, що він сьогодні зміг вийти на поле. І так з цілим рядом футболістів, травмуються спини, колінні суглоби. На жаль їх ніким замінити. В резерві я заміни не знайшов. Ми дали проявити себе молоді у товариському матчі з «Дніпром-1», і вони це зробили не найкращим чином».

«Результат команди, це завдання не лише одинадцяти футболістів і тренерського штабу. Це завдання всього клубу, всіх служб. Хлопці почуваються обдуреними. Якщо б ви почували себе обдуреними, яке б у вас було ставлення до клубу? При всьому цьому хлопці виходять на поле і добросовісно працюють».

Про амбіції «Ворскли»

«Ми боремося як за шосте місце, так і за третє. Вся боротьба ще попереду. Жоден з футболістів не опускає рук. Якщо хоч один футболіст скаже: «я не готовий грати і боротися», скажіть про це мені. Таких у нас в команді немає. На сьогодні було завдання виграти і реабілітуватися за попередні поразки — не вийшло».

video.png

— Василю Вікторовичу, коли ви востаннє отримували задоволення, дивлячись на гру вашої команди?

— У мене не має відповіді на ваше запитання. Можливо вона з’явиться найближчим часом.

Види спорту:

Футбольні турніри: