Василь Сачко: «Ми зробили висновки з попереднього матчу»

Василь Сачко

Прес-конференція тренера «Ворскли» після перемоги над «Маріуполем»

Сьогодні у Полтаві «Ворскла» в рамках 26-го туру УПЛ перемогла ФК «Маріуполь». Головний тренер «Ворскли» традиційно відповів на запитання журналістів після матчу.

Про гру своєї команди

«Гра вийшла непростою. У «Маріуполя» майже всі футболісти пройшли школу донецького «Шахтаря», у них гарна лінія атаки. Ми теж не можемо увесь час грати погано. Перший тайм не вийшов ні в нас ні в суперників. Було багато сумбуру».

«Ключовим моментом був вихід віч-на-віч у «Маріуполя», який витягнув Богдан Шуст. Потім ми підкоригували гру. Сьогодні заміни спрацювали, добре себе показали Михайло Сергійчук та Володимир Одарюк. Ми раді цій перемозі, адже для нас вона була дуже важливою. Це був матч за шість очок».

Про Богдана Шуста

— Ваш колега Олександр Бабич назвав Богдана Шуста героєм матчу. Ви з цим згодні?

— Я хотів би відзначити всю команду. Що стосується Богдана, бачите як змінюються думки. На одній з прес-конференцій ваші колеги мені дорікали грою воротарів. Богдан сьогодні виконав свою роботу на «відмінно». Він великий молодець, і безумовно сьогодні він дійсно герой матчу?

Про настрій команди

— Після невдалого матчу з «Вересом», Ви говорили, що футболісти відчувають себе обдуреними. Зараз же гра була зовсім іншою. Гравці вже не «обдурені» чи команді вдалося абстрагуватися від проблем?

— Я не хотів би, щоб спекулювали моїми словами. Я не бухгалтер, і не готовий відповідати на питання стосовно яких не несу відповідальності. Я простий тренер, який відповідає за результат. Як я вже казав, що дрібниць у футболі не буває, а якщо фактор який заважає, це не дрібниця, то подолати його дуже важко. Але ми з хлопцями зробили висновки з минулих матчів. Ми домовилися виходити на поле і триматися всім разом, принаймні до кінця сезону. Я вірю в наших керівників, і в те, що у нас все буде добре. Я тренер і цю віру я маю передати хлопцям. Я хотів би звернути увагу на якість гри. Ми вже тиждень як тренуємося на зеленому натуральному полі. Кравченко і Чижов почали тренуватися в загальній групі, це для нас гарний дзвіночок. У команди покращився настрій, а після сьогоднішньої гри він буде ще кращим. Ми вже з вихідних почнемо готуватися до матчу з «Зорею», адже це для нас дуже важлива гра. Ось над цим ми зараз будемо працювати.

Види спорту:

Футбольні турніри: