Полтавське «Динамо» програло «Буревіснику» і вилетіло з Кубка України

ГК «Динамо»

Команда Олександра Горського не змогла протистояти суперникам з Суперліги

Сьогодні у Полтаві відбувся матч 1/8 фіналу Кубка України з гандболу між полтавським «Динамо» та запорізьким «ZTR-Буревісником». Полтавські гандболісти першими закинули м’яч у ворота суперника, але на те щоб грати з фаворитами на рівних не спромоглися.

«Динамо» — «ZTR-Буревісник» 18:38

«Динамо»: Кривошей, Дендеберя, Цуревський, Довгаль, Стась, Симоненко, Дич, Нестеренко, Коваленко, Таран, Прокопчук, Ганноха, Басараб, Абрамов, Цокало, Мухін.

Головний тренер: Олександр Горський.

«ZTR-Буревісник»: Ковальчук, Лобчук, Гончаров, Залевський, Греблев, Тищенко, Плахотін, Попович, Одиноков, Онуфрієнко, Щербак, Черевко.

Головний тренер: В’ячеслав Дідушенко.

Навіть по передматчевій розминці було видно, що «Буревісник» сильніший і більш впевнений. Гості активно закидали розстрілювали свого голкіпера, в той час як воротар «Динамо» фактично відпочивав. На початку зустрічі полтавці забили, але гості швидко відігралися і пішли у відрив. Хоча тренер гостей був задоволений не всіма. Лівому крайньому гравцеві вану Черевку добряче перепало на горіхи. У полтавців можна відзначити воротаря Миколу Кривошея. Втім, не дивлячись на його старання, після першого тайму — 8:17.

video.png

Друга половина теж не принесла полтавцям успіху. Гості продовжували перегравати «Динамо». Один з м’ячів у ворота полтавців закинув голкіпер «Буревісника», в той час як Олександр Горський замінив Романа Дендеберю на польового гравця. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 18:38.

video.png

Після матчу тренер «Буревісника» розповів кого не хоче бачити наступним суперником, а також відзначив полтавців.

video.png

Тренер «Динамо» Олександр Горський зазначив, що попри результат задоволений своїми підопічними, адже кубковий матч динамівці розглядали як підготовку до вирішальних протистоянь у Вищій лізі.

video.png

У підсумку маємо поразку і виліт з 1/8 Кубка України. «Динамо» продовжує боротьбу у Вищій лізі, але підвищуватися у класі поки що не збирається.

Види спорту:

Футбольні турніри: