Футзал: «ПЗМС» програла в Києві «IMS-НУХТ» і задовольнилася «сріблом» чемпіонату України (відео)

З м'ячем Валерія Єрмоленко

Полтавки не змогли перемогти у вирішальному матчі

28 квітня у Києві полтавська жіноча команда «ПЗМС» зіграла з місцевою командою «IMS-НУХТ». На кону стояло чемпіонство і полтавським футзалісткам було достатньо нічиєї щоб його отримати. Проте, не програти нашим дівчатам не вдалося, хоча по ходу матчу вони вели в рахунку.

«IMS-НУХТ» — «ПЗМС» 2:1

«ПЗМС»: Цикаленко, Гавриш, Єрмоленко, Бабенко, Келеп, Шаповал, Мочалова, Дударчук

Головний тренер: Микола Кудацький.

Голи: Тітова (26, пен.), Шевченко (33) — Єрмоленко (14).

На 14-й хвилині комбінація Дударчук — Келеп — Єрмоленко закінчилася тим, що остання вийшла на ударну позицію і влучно пробила по воротах. Здавалося б, воротар контролює ситуацію, але м’яч опинився у воротах — 0:1. Все йшло за планом полтавок і на перерву вони пішли чемпіонками.

video.png

На 26-й хвилині Валерія Єрмоленко намагалася заблокувати удар суперниці і кинулася під нього. Суддя угледів, що м’яч влучив у руку Валерії і призначив пенальті. Саму ж футзалістку «ПЗМС» арбітр «нагородив» жовтою карткою. Юлія Тітова з точки зрівняла рахунок — 1:1. Полтавок все ще влаштовує результат.

video.png

На 33-й хвилині та ж Юлія Тітова перехопила м’яч на своїй половині майданчика і точно відпасувала на правий фланг своїй тезці Юлії Шевченко. Остання зважилася на дальній удар і він виявився сильним і влучним — 2:1.

video.png

У «ПЗМС» залишалося ще сім хвилин щоб забити і все-таки вибороти чемпіонство, але цього не сталося. Таким чином полтавська «ПЗМС» — срібний призер Вищої ліги 2017/2018 Чемпіонату України з футзалу серед жінок.

Види спорту:

Футбольні турніри: