Кубок України з веслування: полтавці вибороли нагороди в чотирьох екіпажах

Переможці Кубка України у каное-четвірці на 500 м

Наші земляки вибороли медалі в перших офіційних змаганнях сезону

Сьогодні у Дніпрі розпочався Кубок України з веслування на байдарках і каное. Першими за нагороди змагалися екіпаж-четвірки, і тут човни з представниками Полтавщини завоювали нагороди.

У жіночій байдарці-четвірці на дистанції 500 метрів перемогу здобув екіпаж з загребною Марією Кічасовою-Скорик з Полтави. Разом з Марією «золото» здобували волинянка Марія Повх, Анастасія Тодорова з Южного та Інна Грищун з Хмельницького. Дівчата показали час 1:34,12 хв. В екіпажі який на цій дистанції фінішував другим теж була полтавка — Діана Свиридова. Вона разом з львів’янкою Анастасією Горловою, тернополянкою Тетяною Єднак та Наталією Докієнко з Фастова показали час 1:35,51 хв.

1525318835-world-day3-sf-26-08-048.jpg:Жіноча байдарка-четвірка

Серед чоловіків у каное-четвірці на 500 м кращим став екіпаж з полтавцем Олегом Боровиком, який фінішував з часом 1:33,55 хв. Крім Олега човном керували Андрій Рибачок, Юрій Вандюк та Богдан Чабан з Ковеля. В екіпажі, який прийшов другим їхали полтавці Денис Камерилов та Едуард Шеметило, а також львів’янин Віталій Вергелес та Денис Коваленко з Южного. Вони подолали дистанцію за 1:36,40 хв.

Наразі турнір триває і ми будемо надалі слідкувати за виступами полтавських веслувальників. Починаючи з другого дня змагань, Кубок України транслюватиметься наживо.

Види спорту:

Футбольні турніри: