«Верес» — «Ворскла»: більшість експертів впевнені, що «Ворскла» не програє

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Львові «Ворскла» в рамках 30-го туру Української прем’єр-ліги, зіграє з рівненським «Вересом». Матч розпочнеться о 14:00. Пряму трансляцію покаже «Канал 24».

Василь Сачко сьогодні не зможе розраховувати на дискваліфікованих захисників — Олександра Чижова та Ардіна Даллку, які нахапалися жовтих карток. Перемога у цьому матчі може впритул наблизити «Ворсклу» до бронзових медалей чемпіонату. Особливо, враховуючи, що конкуренти полтавців — луганська «Зоря» — гратиме проти «Шахтаря», а у наступному турі гратиме з «Динамо». Якщо ж «Ворскла» програє — ризикує втратити третю позицію.

Букмекери вважають фаворитами протистояння саме полтавців.

П1 — 3,30     Х — 3,20    П2 — 2,28

Наші шановні експерти розділилися у прогнозах.

Сергій Лукаш: «Верес» останнім часом грає не надто вдало, але сьогодні, думаю, команда з Рівного переможе. В бажанні їм не відмовиш, та й по грі ця команда доволі пристойна. Якщо у гру не втрутяться ніякі сторонні фактори, «Верес» виграє. Мій прогноз — 1:0«.

Сергій Ходирєв: «Команди зіграють внічию. Будемо відвертими, «Верес» добре грає в обороні, а «Ворскла» не надто переконлива попереду. Не думаю, що ми заб’ємо більше одного м’яча. При цьому за відсутності основних захисників, цілком можемо пропустити. Мій прогноз — 1:1».

Юрій Мармач: «Полтавська команда переможе. «Ворсклі» залишилося буквально один-два кроки до «бронзових» медалей, які так необхідні команді Василя Сачка. В такій ситуації втрачати очки з «Вересом», ну зовсім нерозумно. Думаю, «Ворскла» і не втратить. Мій прогноз — 1:2. Переможуть гості».

Іван Шарій: «Напевно сьогодні буде нічия. «Верес» не дасть «Ворсклі» виграти на своєму полі. Проте полтавцям вкрай необхідні очки у боротьбі за «бронзу», тому й програти вони самі собі теж не дозволять. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Михайло Сергійчук».

Сергій Чуйченко: «Ворскла» сьогодні має перемагати. Не зважаючи на те, що рівненцям на домашній арені мають доводити своїм вболівальникам, що вони чогось варті, але клас футболістів «Ворскли» на голову вищий. Тому чекаємо перемоги. Мій прогноз — 1:2».

Види спорту:

Футбольні турніри: