«Ворскла» не змогла виграти у «Маріуполя»

Доля «бронзових» нагород визначиться в очній дуелі «Ворскли» і «Зорі»

Сьогодні у Маріуполі «Ворскла», в рамках 33-го туру УПЛ полтавська «Ворскла» зіграла з «Маріуполем». Підопічні Василя Сачка в черговий раз отримали змогу достроково вирішити питання стосовно бронзових медалей чемпіонату. Для цього було необхідно, що «Зоря» програла «Динамо», а головне — самі полтавці мали перегравати команду Олександра Бабича.

«Маріуполь» — «Ворскла» 1:1

«Маріуполь»: Худжамов, Кірюханцев, Яворський, Биков, Демірі, Дедечко, Ігнатенко (Lfdf? 72), Чурко (Білий, 75), Тотовицький, Тищенко, Борячук.

Головний тренер: Олександр Бабич.

«Ворскла»: Шуст, Сапай, Чижов, Даллку, Ребенок, Чеснаков, Кравченко (Гіоргадзе, 90+1), Кобахідзе (Одарюк, 90+1), Шарпар, Кулач (Сергійчук, 74), Коломоець.

Головний тренер: Василь Сачко.

Голи: Коломоєць (30) — Тищенко (52).

Не можна сказати, що гра балувала глядачів моментами, але вболівальникам «Ворскли» є чому порадіти. Ігрову перевагу мала саме полтавська команда. У «Маріуполя» був момент на 11-й хвилині. Ігор Тищенко намагався перекинути Богдана Шуста, але наш воротар цього не дозволив. Далі моменти мала лише «Ворскла». На 22-й хвилині Сандро Кобахідзе пробивав головою після закидання з глибини, але цей удар парирував Рустам Худжамов. На 30-й хвилині такий трюк вже закінчився голом. Павло Ребенок подав до штрафного, а Юрій Коломоєць звільнився від опіки і головою переправив м’яч у ворота — 0:1.

video.png

На 38-й хвилині Ребенок і Коломоєць знову організували таку атаку на ворота Худжамова, але забити так само вдруге не дав Рустам Худжамов. Отож після переви — 0:1. У матчі «Зорі» і «Динамо» в цей час голів ще не забили.

У другій половині «Маріуполь» швидко відігрався. На 52-й хвилині Андрій Борячук пробив по воротах. Богдан Шуст відбув цей м’яч перед собою і Ігор Тищенко добив м’яч у порожні ворота — 1:1.

video.png

На 64-й хвилині «Ворскла» втратила супермомент. Владислав Кулач впритул розстрілював Худжамова, але Рустам склався і відбув удар. Кулач виграв підбір і добивав вже напевне, але влучив у поперечину. «Ворскла» домінувала на всіх клаптиках пола, але рахунок все ще був рівним. На 84-й хвилині свій шанс запороли маріупольці. Максим Білий вийшов віч-на-віч з Шустом, але Богдан не дав себе переграти. На 88-й хвилині Максим Білий таки забив, добивши м’яч після сейва від Шуста. Проте при цьому азовець перебував в офсайді. На 90-й хвилині прробивав Чеснаков — м’яч прилетів до рук Худжамова.

У підсумку результативну маємо нічию. «Зоря» мінімально програла «динамо» і тепер відрив між командами складає три очки. Теоретично, луганчани ще можуть відібрати у полтавців «бронзу», тож все вирішиться у Полтаві.

Види спорту:

Футбольні турніри: