Чемпіонат Полтави: «Андріївка Сан Сіті» не залишила шансів «Аргусу» (відео)

Герой матчу Абдула Думбуя

Сонячні стартували з перемоги над непростим суперником

16 травня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбувся матч першого туру Чемпіонату Полтави з футболу між командами «Андріївка Сан Сіті» та «Аргусом» з Голобородьківського. Перші вже втретє спробують стати чемпіонами — другі заявили команду і на чемпіонат міста, і на чемпіонат області і тепер шукатимуть щастя одразу у двох турнірах.

«Андріївка Сан Сіті» — «Аргус» 4:1

«Андріївка Сан Сіті»: Сидоренко (Караван, 63), Рудченко (Орендочка, 80), Підлісний, Ільчиш, Демчук, Ярош (Близнюк, 75), Корнієнко, Червонцев (Мирошниченко, 78), Заяць (Мокросноп, 59), Соболєв, Скиба (Думбуя, 46).

Тренер: Максим Плужник.

«Аргус»: Саєнко, Нечитайло (Хмара, 46), Куницький, Тесленко, Михайленко (Бурий, 79), Деріченко, Білан, Бондаренко, Гусак, Погорєлов, Підлепич.

Голи: Соболєв (20), Думбуя (59 пен., 69), Мокросноп (68) — Білан (40).

«Сан Сіті » більше володіли м’ячем і атакували. Якщо коротко описати перебіг подій, то можна сказати, що «сонячні» атакували, а «Аргус» — небезпечно огризався. З голами якраз так і відбулося. На 20 хвилині Денис Соболєв після вкидання ауту поборовся у штрафному майданчику із захисниками і зумів влучно пробити — 1:0.

video.png

«Аргус» відповів кількома небезпечними ударами та своїм голом. На 40-й хвилині Вадим Білан після кутового виявився найбільш спритним у штрафному майданчику «Сан Сіті» і зрівняв рахунок — 1:1. Саме з таким рахунком команди пішли на перерву.

video.png

Другий тайм теж розпочався з атак «Сан Сіті» і власне з голу цієї команди. На 53-й хвилині захисник «Аргуса» у власному штрафному майданчику рукою перервав верхову подачу суперника. Арбітр матчу Олексій Біліченко призначив пенальті, а Абдула Думбуя з «точки» вивів свою команду вперед — 2:1.

video.png

На 68-й хвилині Станіслав Мокросном підібрав м’яч у штрафному майданчику і точним ударом поцілив в кут воріт. Голкіпер «Аргуса» Владислав Саєнко був безсилим — 3:1.

video.png

На 69-й хвилині «Аргус» привіз собі четвертий гол. Юрій Бондаренко не зміг вибити м’яч подалі від штрафного майданчика і подарував його супернику. Денис Соболєв підібрав круглого і прострелив, а Абдула Думбуя, опинившись у потрібному місці в потрібний час переправив м’яч до воріт — 4:1.

video.png

Після гри тренер «Сан Сіті» Максим Плужник віддав належне суперникам і привітав свою команду з перемогою.

video.png

У першому матчі ігрового дня «Атака-Автотранс» розгромила «Бастіон».

Види спорту:

Футбольні турніри: