Чемпіонат Полтави: «Левада» впевнено перемогла «Атлетик» (відео)

З чотирьох голів два атлети відверто привезли собі самі

17 травня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбувся матч першого туру Чемпіонату Полтави з футболу серед аматорів. Між собою зустрілися «Левада» та «Атлетик». Команди видали бойовий видовищний матч, де перемогу здобула «Левада». «Атлетик» гідно змагався, але сам створив собі проблеми.

«Атлетик» — «Левада» 1:4

«Атлетик»: Багайдін, Ісай (Акуфенко, 55), Коломієць, Науменко, Горбаченко, Безсонов (Бєдуха, 75), Синьовид (Лубенецький, 70), Чеберко (Прилуков, 75), Сардаров, Кіченко (Денисенко, 65), Балакшій.

Головний тренер: Олексій Луценко.

«Левада»: Сухно (Чорний, 85), Даценко, Богданов, Куций, Печарський (Тупік, 65), Бут (Рябенко, 46), Даценко (Сидоренко, 75), Радченко, Клименко, Пилиповець, Шевченко (Великодний, 88).

Головний тренер: Андрій Коваленко.

Голи: Балакшій (40) — Даценко (38), Радченко (69), Рябенко (76), Пилиповець (86 пен.).

Маттч видався жорстким. Обидві команди не цуралися підкатів. Було багато мілких фолів в боротьби. Першим моменти почав створювати «Атлетик», проте забивати почала «Левада». На 38-й хвилині Максим Даценко класним обвідним ударом здалеку відкрив рахунок — 0:1.

video.png

«Атлетик» відповів на 40-й хвилині. Ігор Сухно помилився на виході і Руслан Балакшій елегантно перекинув голкіпера і зрівняв рахунок — 1:1. Все тільки починається. Хоча на переву команди пішли за рівного рахунку.

video.png

Команди продовжили грати у високому темпі і йти в стики. Одні з атак «Левади» закінчилася тим, що від голу «Атлетик» врятувала стійка воріт. Раз по раз довелося рятувати ворота і Ігореві Сухну. Закінчилося тим, що «Атлетик» почав привозити собі голи сам. На 69-й хвилині захисники «Атлетика» не порозумілися між собою і дозволили Ігорю Радченку підійти і переграти воротаря — 1:2.

video.png

На наступній хвилині стався найбільш суперечливий епізод. Футболісти «Атлетика» розвели м’яч у центрі поля і пробили по воротах. М’яч перелетів Ігоря Сухна і стукнувся об газон за голкіпером. Чи перетнув м’яч там лінію воріт чи ні — сказати важко. Суддівська бригада на чолі з Олексієм Біліченком вважає, що не перетнув, футболісти «Атлетика вважають, що в них забрали чистий гол. Втім рахунок залишився на користь «Левади».

video.png

На 76-й хвилині начудив воротар «Атлетика» Багайдні. Він не зміг забрати м’яч після закидання футболістів «Левади» з глибини і Роман Рябенко просто оббіг воротаря і забив у порожні ворота — 1:3.

video.png

Як виявилося це ще було не все. На 86-й хвилині атлети збили у власному штрафному майданчику Пилиповця і той з «точки» красиво переграв воротаря — 1:4.

video.png

У підсумку маємо переконливу перемогу «Левади». Обидва суперники виглядали гідно, тому рахунок можна вважати завеликим, але футболімти «Атлетика» самі створили собі зайві проблеми, тож маємо те що маємо.

Після матчу президент «Левади» Сергій Григор’єв якраз і відзначив сильні сторони суперника, а також розповів чим цьогорічна «Левада» відрізнятиметься від минулої.

video.png

Тренер «Атлетика» Олексій Луценко теж відзначив суперника, але ще більше відзначив арбітра Олексія Біліченка, який, на думку тренера, вкрав у команди чистий гол.

video.png

У першому матчі ігрового дня «Зоря» з труднощами переграла «Динамо».

Види спорту:

Футбольні турніри: