Чемпіонат Полтавщини: «Інваспорт» впевнено переміг «Харчовик» (відео)

Команда Олександра Верещаки продовжує крокувати турніром без поразок

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбувся матч четвертого туру Чемпіонату Полтавської області з футболу. Між собою зійшлися команди групи Б — «Інваспорт» (Полтава) та «Харчовик» (Заводське). «Інваспорт» всі звикли бачити у підвалинах турнірної таблиці, але цього року команда Олександра Верещаки йде без втрат, і матч проти «Харчовика» не став винятком.

«Інваспорт» — «Харчовик» 3:0

«Інваспорт»: Українець, Куценко, Мчеднішвілі, Причина, Войченко (Водолага, 81), Пустовіт, Оленич (Мухін, 83), Собченко, Брагін, Баєв (Калініченко, 81), Стрійський (Черепенко, 71).

Головний тренер: Олександр Верещака.

«Харчовик»: Верхогляд, Петренко, О. Касьян, Клименко, Гудов, Островський (Заславець, 80), Дем’яненко (Р. Котелевець, 75), Колесник, В. Касьян, Федоронько (Заліський, 53), М. Котелевець.

Головний тренер: Віктор Мусієнко.

Голи: Стрійський (45, 75), Мчеднішвілі (66).

«Інваспорт» краще розпоряджався м’ячем і більше бив по воротах. На 11 та 17-й хвилинах лише невлучність футболістів у жовтій формі та блискавична реакція голкіпера «Харчовика» Дмитра Верхогляда врятувала гостей від пропущеного голу. «Харчовик» свій перший по-справжньому небезпечний момент створив на 43-й хвилині. Захисники «Інваспорта» запанікували у своєму штрафному майданчику і дозволили суперникам пробити. Дмитро Українець виручив команду.

«Інваспорт» відповів голом. На 45-й хвилині Роман Стрійський обікрав захисника, обіграв другого і пробив точно в кут воріт Верхогляда — 1:0. Гол у роздягальню і «Інваспорт» іде на перерву перемагаючи.

video.png

У другому таймі команди заграли жорсткіше. Ніхто не жалів суперників, і арбітрові матчу Олегу Дробітьку часто доводилося свистіти. Футболісти «Харчовика» просили гірчичників для своїх опонентів, але марно. Суддя фоли фіксував, але картками не розкидався. На 66-й хвилині господарі забили вдруге. Костянтин Войченко подав кутовий з правого краю, а Шалва Мчеднішвілі головою замкнув подачу — 2:0.

video.png

На 75-й хвилині у ворота «Харчовика» влетів третій гол. Романа Стрійського вивели сам на сам і він спокійно і елегантно переграв Верхогляда — 3:0.

video.png

Таким чином «Інваспорт» здобуває третю поспіль перемогу і крокує турнірною дистанцією без очкових втрат.

Після матчу тренер господарів Олександр Верещака прокоментував результат і розповів чого чекати від «Інваспорта» цього сезону.

video.png

Начальник команди «Харчовик» Віктор Мусієнко відзначив силу суперника і розповів, чому ж його команда все ж програла.

video.png

Матч юнацьких команд закінчився з рахунком 1:0 на користь До вашої уваги результати інших матчів суботи:

Група А

«Диканька» — «Фламінго» (Горішні Плавні) 2:6
(юнаки 0:1)

«Псел» (Гадяч) — «Легіон» (Полтава) 2:2
(юнаки 1:2)

«Колос» (Кобеляки) — ФК «Карлівка» 0:1
(юнаки 4:0)

Група Б

«Нафтохімік» (Кременчук) — «Олімпія» (Савинці) 0:3
(юнаки 1:2)

«Колос» (Великі Сорочинці) — ФК «Лубни» 1:1
(юнаки 0:3)

«Колос» (Лазірки) — «Чорнухи» (Чорнухи) 5:1
(юнаки 3:4)

«Зоря» (Староаврамівка) — «Авангард» (Яреськи) 2:0
(юнаки 2:1)

«Пирятин» (Пирятин) — «Семенівка» (Семенівка) 1:0
(юнаки 8:1)

Види спорту:

Футбольні турніри: