Василь Сачко: «Ми це заслужили!»

Василь Сачко

Прес-конференція головного тренера «Ворскли» після «бронзового матчу»

Сьогодні «Ворскла», в рамках 32-го туру Української прем’єр-ліги перемогла луганську «Зорю» і завоювала бронзові медалі Чемпіонату України. Після гри Василь Сачко традиційно виступив перед полтавськими журналістами.

Про успіх «Ворскли»

«Я хочу почати з того, зо ми це заслужили. Команда зробили велику роботу. Ми багато наїздили, налітали, набігали... Протягом сезону команда зіштовхувалася з багатьма труднощами, але ми всі разом, від почесного президента до працівників стадіону, з фанами і автофанами це заслужили. Я вдячний і вам (журналістам) за те, що ви не давали розслаблятися, за те що ви іноді незаслужено критикували нас. Ми все це витримали. Ми досягли дуже високого результату, можна сказати стрибнули вище голови, враховуючи все що відбувалося. Я вдячний кожному футболісту і гордий бути тренером цієї команди.

Про гру проти «Зорі»

«До гри я сказав хлопцям: «Неважливо як закінчиться матч. Цей чемпіонат ми вже додали собі в актив. Але завершити його з бронзовими медалями буде почесно». Зараз це для нас дуже високе місце. Я вітаю всю Полтаву і всіх вболівальників з цим святом. Я думаю сьогодні свято вдалося. Був гарний футбол з пристрастю, моментами і забитими голами».

«Коли на кону стоїть честь і прізвище, про гроші не йдеться. На кону щось більше, там — майбутнє. Як майбутнє клубу, так і кожного футболіста. Виходь на поле і піднімай своє ім’я. Сьогодні в нас це вийшло, і не лише у цьому матчі, а й протягом всього чемпіонату».

Про майбутнє

«Я розумію, куди ми потрапили і що нас чекає. Нам треба підсилюватися, багато що коригувати. Попереду багато роботи. Зараз же дайте нам відпочити».

Види спорту:

Футбольні турніри: