Чемпіонат Полтави: «Андріївка Сан Сіті» у більшості здобула вольову перемогу над «Атлетиком» (відео)

Два штрафних в кінці матчу вирішили долю поєдинку

24 травня на стадіоні «Динамо» відбувся останній матч другого туру Чемпіонату Полтави з футболу серед аматорів. Між собою зійшлися «Андріївка Сан Сіті» та «Атлетик». Сонячні у першому турі впевнено переграли «Аргус», «Атлетик» привіз собі поразку в матчі з «Левадою». Втім назвати фаворита зустрічі було досить складно. І дійсно переможець визначився лише в останню десятихвилинку.

«Андріївка Сан Сіті» — «Атлетик» 2:1

«Андріївка Сан Сіті»: Караван, Рудченко, Демчук, Ільчиш, Підлісний, Мороз (Думбуя, 72), Корнієнко (Близнюк, 73), Червонцев, Давидко (Мокросноп, 46), Ярош (Заяць, 62) Соболєв (Скиба, 54).

Головний тренер: Максим Плужник.

«Атлетик»: Елбакідзе (Багайдін, 46), Акуфенко, Науменко, Коломієць, Кіченко (Топтун, 78), Сорокотя (Ісай, 63), Безсонов, Балакшій (Лубенецький, 46), Синьовид, Горбаченко (Прилуков, 63), Горбаченко, Крилевець.

Головний тренер: Олексій Луценко.

Голи: Близнюк (81), Червонцев (87) — Крилевець (56).

Перший тайм пройшов практично без моментів. На п’ятій хвилині на порожні ворота намагалися вивести Андрія Кіченка, але захисники перехопили м’яч і перевали атаку. Загалом же найяскравішим моментом першого тайму стало вилучення Олександра Синьовида. Футболіст «Атлетика» примудрився за півгодини отримати дві жовті картки і на 31-й хвилині пішов відпочивати. Стосовно другої картки у представників «Атлетика» були питання до арбітра. Втім, дивіться самі.

video.png

Навіть у меншості «Атлетик» не дозволив сонячним створити нічого по-справжньому небезпечного. Отож на перерву команди пішли без голів.

По перерві атлети у меншості навіть забили. На 56-й хвилині «Атлетик» провів масовану атаку і Назар Крилевець підхопивши м’яч після невдалого виносу влучним ударом відкрив рахунок — 0:1.

video.png

«Сан Сіті» навіть після пропущеного голу не спішили з моментами, і відклали камбек на останні хвилини. На 81-й і 87-й хвилині сонячні заробили два абсолютно ідентичні штрафні удари. Ігор Близнюк та Олег Червонцев по черзі передали палкий привіт голкіперу атлетів Максиму Багайдіну.

video.png

video.png

У підсумку маємо вольову перемогу «Сан Сіті». До речі варто відзначити ганебну поведінку вболівальників «Атлетика». Люди, які на трибунах гаряче підтримували команду Олексія Луценка, почали дозволяти собі расистські вигуки на адресу футболіста «Сан Сіті» Абдули Думбуя. За іронією долі, після цього саме «Думба» заробив штрафний після якого футболісти «Сан Сіті» забили переможний гол.

Після матчу тренер «Атлетика» про щось емоційно запитував арбітра. Від коментарів «Полтавщині Спорт» Олексій Луценко утримався. Натомість тренер «сонячних» Максим Плужник відзначив силу суперників і подякував їм за гідну гру. Так само позитивно Максим відізвався і про роботу арбітрів. На особливу увагу заслужив воротар «Атлетика» Максим Багайдін.

video.png

Команда І В Н П М О
1 «Атака-Автотранс» 2 2 0 0 10-0 6
2 «Зоря-Ворскла» 2 2 0 0 6-1 6
3 «Андріївка Сан Сіті» 2 2 0 0 6-2 6
4 «Левада» 2 1 0 1 4-4 3
5 «Легіон» 2 1 0 1 4-4 3
6 «Динамо» 2 1 0 1 4-5 3
7 «Бастіон» 2 1 0 1 2-5 3
8 «Аматор» 2 0 0 2 4-7 0
9 «Атлетик» 2 0 0 2 2-6 0
10 «Аргус» 2 0 0 2 1-9 0

Види спорту:

Футбольні турніри: