Чемпіонат Полтавщини: «Легіон» здобув вольову перемогу над «Карлівкою» (відео)

Підопічні Володимира Прокопіненка першими забили, але не змогли втримати перевагу

Сьогодні у Крутому Березі на стадіоні «Лтава» відбувся матч шостого туру Чемпіонату Полтавської області з футболу між полтавським «Легіоном» та ФК «Карлівка». Матч видався багатим на події. Глядачі побачили і спірні моменти, і нереалізований пенальті і різні, потрібні й не дуже, емоції.

«Легіон» (Полтава) — ФК «Карлівка» 3:1

«Легіон»: Швець, Гринь, Ягодовський (Коба, 60), Колесниченко, Алексеєнко, П. Ротань, Нечипоренко (Краснопьоров, 73), Місяйло, Горжуй (Жарий, 69), Рудик, Гребенюк (Мелащенко, 60).

Головний тренер: Олег Калюжний.

«Карлівка»: Бідах, Пустовіт, Марковець, Латенко, Потапов, Червонцев, Корнієнко, Мілько (Тупік, 55), Щекальов, Хоменко, Прядко (Хрипко, 61).

Головний тренер: Володимир Прокопіненко.

Голи: Місяйло (25), Нечипоренко (28, 29) — Хоменко (17).

На 56-й хвилині Андрій Місяйло не реалізував пенальті (воротар).

Варто віддати належне «Карлівці». Підопічні Володимира Прокопіненка почали матч активніше і як наслідок створили кілька небезпечних моментів і забили швидкий гол. На 11-й хвилині Юрій Хоменко не реалізував вихід сам на сам з Ярославом Швецем. Наступної хвилини «Карлівка» заробила кутовий і після подачі м’яч влучив в руку футболіста «Легіона» у володіннях Швеця. Арбітр Матчу Артем Звягінцев не побачив тут підстав для пенальті, очевидно, не трактувавши епізод як гру рукою. Хоча варто відзначити, що м’яч летів у ворота.

video.png

На 17-й хвилині «Карлівка» забила. Захисник «Легіона» оступився і дозволив Юрію Хоменку знову вийти «на побачення» з воротарем. З другої спроби Юрій вже не схибив — 0:1.

video.png

Втім після голу впевненість у діях «Карлівки» кудись зникла. Натомість ініціативу перехопив «Легіон». Спочатку Максим Горжуй опинився у вихідній позиції, і не зміг нормально пробити, а на 20-й хвилині полтавці зрівняли рахунок. Поки футболісти «Карлівки» вголос з’ясовували, хто з них гірше віддає паси, і сперечалися з арбітрами, «Легіон» розіграв кутовий і Андрій Місяйло на дальній штанзі головою замкнув подачу партнера. Футболісти «Карлівки» доводили, що тут мав місце офсайд, але не довели — 1:1.

video.png

І тут же на 28-й і 29-й хвилині дуплетом вистрілив Олег Нечипоренко. На 28-й хвилині після провалу «Карлівки» у центральній зоні на ворота вивели Олександрі Гребінюка. Він у боротьбі з захисниками зумів відкотити під удар Нечипоренку і той пробив точно в кут — 2:1. На наступній хвилині Олег підстеріг відскок після навісу партнера і в дотик пробив — 3:1. Прекрасний гол. І знову все почалося з провалу «Карлівки». З цим команди пішли на перерву.

video.png

video.png

Здавалося, у перерві «Карлівка» має прийти до тями і повернути собі ініціативу, якою володіла на стартових хвилинах. Проте навпаки, гра у гостей зовсім. «легіон» був дуже близьким до четвертого м’яча. На 56-й хвилині вже захисник «Карлівки» підіграв собі рукою, і цього разу арбітр призначив пенальті. Проте несильний удар від Андрія Місяйла потягнув Руслан Бідах.

video.png

У підсумку маємо вольову перемогу «Легіона». Матч юнацьких команд закінчився з рахунком 6:0 на користь господарів.

Після матчу головний тренер «Карлівки» Володимир Прокопіненко визнав, що його футболісти поводилися на полі неприйнятно, і це стало однією з причин поразки, хоча й не основною.

video.png

Головний тренер «Легіона» Сергій Калюжний розповів., чому його команда програвала на початку матчу, і пояснив за рахунок чого вдалося переломити хід зустрічі.

video.png

До вашої уваги результати інших матчів суботи.

Група А

ФК «Фламінго» (Горішні Плавні) — «Аргус» (Голобородьківське) 2:1
(юнаки 6:0)

«Рокита» (Рокита) — «Маяк» (Котельва) 2:1
(юнаки 1:2)

«Зіньків-1604» (Зіньків) — «Чутове» (Чутове) 3:2
(юнаки 0:2)

Група Б

«Локомотив» (Гребінка) — «Олімпія» (Савинці) 0:7
(юнаки 0:4)

«Семенівка» (Семенівка) — «Колос» (Великі Сорочинці) 1:5
(юнаки 1:0)

«Зоря» (Староаврамівка) — «Великі Кринки» (В. Кринки) 0:2
(юнаки 0:0)

«Чорнухи» (Чорнухи) — «Лубни» (Лубни) 1:3
(юнаки 2:1)

«Колос» (Лазірки) — «Харчовик» (Заводське) 6:2
(юнаки 3:3)

«Авангард» (Яреськи) — ФК «Дружба» (Очеретувате) 0:1
(юнаки 2:3)

Види спорту:

Футбольні турніри: