Чемпіонат Полтави: «Бастіон» розгромив «Атлетик» (відео)

Футболісти «Бастіона» святкують гол

Команда Дмитра Мілька здобула впевнену перемогу

6 червня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбувся матч четвертого туру Чемпіонату Полтави з футболу серед аматорів. Між собою зустрілися команди «Бастіон» та «атлетик». Команда, яка минулого туру через дурість отримала технічну поразку, зараз протистояла злому аутсайдеру, який у цьому чемпіонаті ще не перемагав.

«Бастіон» — «Атлетик» 5:0

«Бастіон»: Казаков, Ночовний, Марковець, Потапов, Артеменко, Момот, Мілько, Чуй, Ковтун, Словак, Борсало.

Головний тренер: Дмитро Мілько.

«Атлетик»: Елбакідзе, Коломієць, Безсонов, Науменко, Сорокотя, Балакшій (Топтун, 58), Крилевець, Горбаченко, Синьовид (Прилуков, 58), Кіченко (Денисенко, 80), Акуфенко (Ісай, 46).

Головний тренер: Олексій Луценко.

Голи: Потапов (24), Борсало (44), Мілько (52), Ковтун (70), Словак (77).

На четвертій хвилині атлети першими перевірили Олексія Казакова. Колишній воротар «Ворскли» впорався з підступними ударами, і ще один постріл заблокували захисники. Втім це чи не єдина світла пляма у грі «атлетика» до середини першого тайму. «Бастіон» натомість почав не лише створювати моменти, а й забивати. На 24-й хвилині «Бастіон» заробив право на штрафний на правому фланзі. Пішла подача до штрафного майданчика «Атлетика» і Сергій Потапов класним ударом головою її замкнув — 1:0.

video.png

Через десять хвилин «Бастіон» знову забив, але тепер з офсайду. А ще через десять — знову. І цього разу гол вже був чистим. На 44-й хвилині господарям вдалася стрімка контратака, яка закінчилася точним ударом Володимира Борсала = 2:0.

video.png

Варто відзначити, зо перед цим класну нагоду зрівняти рахунок втратив «Атлетик». Артем Кіченко пробивав з гострого кута, але Олексій Казаков врятував ворота. Не забиває ти — забивають тобі. На перерву команди пішли за переваги «Бастіона».

По перерві господарі продовжили домінувати. «Бастіон» пресингував суперників біля їх же воріт і це принесло результат. На 52-й хвилині Дмитро Мілько змусив помилитися Олександра Синьовида, заволодів м’ячем і влучно пробив — 3:0.

video.png

Перевага «Бастіона» ставала все відчутнішою. На 70-й хвилині Роман Словак пошив у дурні двох захисників «Атлетика», пройшов по правому флангу і прострелив до штрафного майданчика. Там був Віталій Ковтун, який в оточенні трьох (!) суперників-спостерігачів зумів прийняти м’яч і пробити — 4:0.

video.png

Високий пресинг приніс свої результати і на 77-й хвилині. Цього разу у штрафному майданчику «Атлетика» запресингували Олександра Горбаченка. У підсумку Володимир Борсало віддав на Романа Словака і той забив практично в порожні ворота — 5:0.

video.png

Дивно, що після матчу тренери обох команд не стали давати коментарі. Якщо тренер «Атлетика» Олексій Луценко від коментаря УТРИМАВСЯ, що після такої поразки можна зрозуміти, то Дмитро Мілько від коментаря саме ВІДМОВИВСЯ.

У другому матчі ігрового дня «Андріївка Сан Сіті» забила 14 сухих м’ячів у ворота «Аматора».

Команда І В Н П М О
1 «Андріївка Сан Сіті» 4 4 0 0 23-4 12
2 «Атака-Автотранс» 3 3 0 0 15-2 9
3 «Легіон» 4 3 0 1 15-6 9
4 «Левада» 4 3 0 1 14-5 9
5 «Зоря-Ворскла» 3 2 0 1 8-4 6
6 «Бастіон» 4 2 0 2 7-10 6
7 «Динамо» 4 2 0 2 7-15 3
8 «Аргус» 4 1 0 3 6-14 3
9 «Атлетик» 4 0 0 4 4-16 0
10 «Аматор» 4 0 0 4 4-26 0

Види спорту:

Футбольні турніри: