Чемпіонат Полтави: «Легіон» декласував «Сан Сіті» (відео)

Сонячні вперше зазнали нищівного розгрому

26 червня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбувся матч 7-го туру чемпіонату міста з футболу між командами «Легіон» та «Андріївка Сан Сіті». До цього дня номінальні гості, якщо не враховувати технічному поразку після матчу з «Аматором», не програли в чемпіонаті жодного матчу. А от «Легіон» примудрився втратити очки з «Бастіоном», а також програти «Леваді». Тож саме сонячні були фаворитами поєдинку. Але цих фаворитів просто розтрощили.

«Легіон» — «Андріївка Сан Сіті» 7:3

«Легіон»: Кулініч, Попов, Бірюк, Потапенко (Шевченко, 72), Коба, Нечипоренко (Калюжний, 67), Алексеєнко, Жарий (Рудик, 52), Горжуй (Барзій, 66), Човдаров, Гребенюк (Ребенок, 66).

Головний тренер: Олег Калюжний.

«Андріївка Сан Сіті»: Сидоренко, Давидко, Бабенко (Заяць, 46), Ільчиш, Демчук, Мороз (Близнюк, 61), Червонцев, Корнієнко (Мірошниченко, 46), Мокросноп, Ярош (Петренко, 46), Марченко.

Головний тренер: Володимир Прокопіненко.

Голи: Човдаров (2, 10, 66, 87), Нечипоренко (40), Барзій (72), Ребенок (75) — Марченко (27, 80), Ільчиш (70).

Головним героєм цього матчу без сумніву став Раміз Човгаров. На початку матчу він просто вистрелив «дуплетом». На другій хвилині захисники 2Сан Сіті" самі подарували м’яч Рамізу і він влучним ударом відкрив рахунок — 1:0.

video.png

На 10-й хвилині азербайджанець відгукнувся на простріл Максима Горжуя з правого флангу і подвоїв перевагу «Легіона» — 2:0.

video.png

Номінальні господарі могли забивати ще кілька разів. Гості ж довго не могли оговтатися після такого удару. Перший постріл в бік воріт «Легіона» відбувся аж на 22-й хвилині. При цьому м’яч пролетів далеко від воріт. Проте помилялися цього дня не лише сонячні. На 27-й хвилині вже Максим Горжуй втратив м’яч на своїй половині поля. Це дозволило «Сан Сіті» провести стрімку контратаку, яку ефектно закінчив Костянтин Марченко. Нападник переграв голкіпера і забив м’яч у порожні ворота — 2:1.

video.png

Через дві хвилини сонячні могли забивати ще, але з ударом Олега Червонцева впорався воротар, а добивання від Костянтина Марченка вийшло невлучним. Натомість «Легіон» забив втретє. На 40-й хвилині Олег Нечипоренко класним ударом з-за меж штрафного майданчика відновив подвійну перевагу «Легіона» — 3:1.

video.png

У перерві тренерський штаб «Сан Сіті» зробив ряд замін з метою освіжити гру, але це не допомогло. Перевага «Легіона» лише зростала. На 66-й хвилині захисники «сонячних» не змогли винести м’яч після кутового біля власних воріт. Цим скористався Раміз Човдаров і потужним пострілом оформив хет-трик — 4:1.

video.png

На 70-й хвилині захисник «Легіона» підіграв собі рукою і привіз пенальті. З позначки забити Максим Ільчиш не зміг, а от з добивання таки зумів — 4:2.

video.png

Наступна ж атака «Легіона» закінчилася голом. Юрія Барзія залишили одного з м’ячем на ударній позиції і він класним пострілом з відскоком від штанги забив п’ятий м’яч — 5:2.

video.png

Через дві хвилини «Легіон» особливо не напружуючись розіграв ще одну гольову атаку, яка закінчилася влучним ударом Іллі Ребенка — 6:2.

video.png

«Сонячні» зуміли відквитати один м’яч. На 80-й хвилині Костянтин Марченко після кутового забив гол. Лайнсмен підняв прапорець, але головний суддя матчу був ближче і гол зарахував — 6:3.

video.png

На 88-й хвилині над суперником знову познущався Раміз Човдаров — 7:3. Скільки голів «сонячні» ще не пропускали.

video.png

У другому матчі ігрового дня «Зоря-Ворскла» мінімально переграла «Атлетик».

Види спорту:

Футбольні турніри: