Чемпіонат Полтави: «Зоря-Ворскла» мінімально здолала «Атлетик» (відео)

Ветерани ледь не втратили очки у матчі з аутсайдером

26 червня у Полтаві на стадіоні «Динамо», в рамках сьомого туру Чемпіонату Полтави з футболу серед аматорів зіграли команди «Атлетик» та «Зоря-Ворскла». Претенденти на медалі в особі ветеранів, зустрілися з аутсайдерами в особі «Атлетика». Здавалося б, команда Юрія Мармача мала б вигравати впевнено і без проблем, але — ні. «Атлетик» мало того, що до останньої десятихвилинки тримав свої ворота «сухими», так і сам неодноразово міг забивати.

«Атлетик» — «Зоря-Ворскла» 0:1

«Атлетик»: Елбакідзе, Коломієць, Науменко, Синьовид (Топтун, 85), Горбаченко, Чеберко, Безсонов (Денисенко, 70) Сорокотя (Ісай, 87), Крилевець, Мудрий, Прилуков.

Головний тренер: Олексій Луценко.

«Зоря-Ворскла»: Шостак, Горбаньов, Олефір, Полуницький, Чумак, Рукавиця (Панасенко, 59), Гуменюк, Дяченко, Миць, Місяйло (Стрельченко, 87), Субочев.

Головний тренер: Юрій Мармач.

Гол: Миць (84)

На 65-й хвилині було вилучено Віталія Субочева (агресивна поведінка) та Олександр Коломієць (друга жовта).

Вже на третій хвилині «Атлетик» втратив супермомент. Максим Безсонов продерся по правому флангу прострелив до штрафного майданчика, а там Олександр Синьовид з вбивчої позиції пробив у Шостака. На 13-й хвилині атлети навіть забили. Щоправда, Безсонов під час удару перебував в офсайді.

video.png

Цей незарахований гол став єдиним у першому таймі. У другій половині «Зоря» почала тиснути, але «Атлетик» не хотів поступатися. Як наслідок велика кількість боротьби і емоцій. На 65-й хвилині з поля пішли Віталій Субочем та Олександр Коломієць, які щось не поділили на полі. На 69-й хвилині у боротьбі з захисником «Атлетика» Дмитром Мудрим впав Андрій Місяйло. Ветерани вимагали пенальті, але арбітр матчу Олег Дробітько вирішив інакше. Після гри Юрій Мармач скаже, що Дробітько мав ставити «точку», вилучати Мудрого за фол останньої надії, а у самого Дробітька особиста неприязнь до Мармача.

video.png

Єдиний гол у матчі забив Ярослав Миць. На 84-й хвилині «Зоря-Ворскла» організувала стрімку контратаку і Ярослав головою замкнув подачу з правого флангу від Артема Гуменюка — 0:1.

video.png

Після гри наставник «Зорі-Ворскли» Юрій Мармач відзначив гідний спротив суперника, а також незадовільну, на думку тренера, роботу арбітра.

video.png

У першому матчі ігрового дня «Легіон» декласував «Андріївку Сан Сіті».

Види спорту:

Футбольні турніри: