Чемпіонат Полтави: «Бастіон» під дощем розгромив «Динамо» (відео)

Команда Дмитра Мілька продовжує перемагати

27 червня у Полтаві на стадіоні «Динамо» однойменна команда, в рамках сьомого туру Чемпіонату Полтави з футболу приймала «Бастіон». Посеред матчу пішов ливень, який ускладнив командам завдання, але це не завадило «Бастіону» забити п’ять голів і перемогти.

«Динамо» — «Бастіон» 0:5

«Динамо»: Васецький (Сьомін, 75), Литвиненко, Бондаренко, Корсун, Снітько, Жидко, Грубий, Корольов, Борзовець, Продайко, Онищенко.

Головний тренер: Олексій Бортник.

«Бастіон»: Казаков, Ночовний (Мілько, 66), Матвєєв, Потапов (Хоменко, 56), Солоп (Артеменко, 46), Момот, Папірний (Чуй, 59), Щочка, Словак (Кравчук, 46), Борсало, Семука.

Головний тренер: Дмитро Мілько.

Голи: Словак (16), Момот (28), Потапов (48), Борсало (72), Щочка (74).

На 75-й хвилині Олександр Щочка не реалізував пенальті (воротар).

«Бастіон» не залишив динамівцям жодного шансу. Вже на 16-й хвилині атаку гостей точним ударом завершив Роман Словак — 0:1.

video.png

На 28-й хвилині дебютним голом у складі «Бастіона» відзначився Віталій Момот. Він прийняв м’яч у штрафному майданчику «Динамо» виграв позицію у захисників і забив — 0:2.

video.png

У другому таймі у ворота номінальних господарів влетіли ще три голи. Спочатку на 48-й хвилині після подачі кутового забив Сергій Потапов — 0:3. Це вже розгром, але ще не кінець.

video.png

На 72-й хвилині динамівські захисники помилилися у власному штрафному майданчику і подарували м’яч суперникам. «Бастіон» свій шанс не втратив і Володимир Борсало зробив рахунок ще більш розгромним — 0:4.

video.png

І це теж було ще не все. На 74-й хвилині Олександр Щочка вдало зіграв на випередження і забив п’ятий гол — 0:5.

video.png

Вже наступної хвилини той же Щочка міг оформити дубль, але не зміг реалізувати пенальті.

video.png

У підсумку, в темряві на холоді і під ливнем «Бастіон» розгромив суперника і впевнено крокує турнірною дистанцією. Після матчу головний тренер команди Дмитро Мілько відзначив своїх підопічних, а також роботу арбітрів.

video.png

У першому матчі ігрового дня «Атака-Автотранс» перемогла «Леваду».

Види спорту:

Футбольні турніри: