Чемпіонат Полтави: «Атака-Автотранс» здобула вольову перемогу над «Андріївкою Сан Сіті» (відео)

Матч претендентів на чемпіонство закінчився перемогою команди Валентина Горбаньова

5 липня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбувся матч восьмого туру Чемпіонату Полтави з футболу серед аматорів між «Атакою-Автотранс» та «Андріївкою Сан Сіті». Цей матч можна сміливо назвати центральним у турі, адже окрім того, що обидва суперники претендують на чемпіонство, протистояння між «Атакою» та «Сан Сіті» має надпринциповий характер. Глядачі на трибунах побачили динамічну гру з п’ятьма голами і залишилися задоволеними.

«Андріївка Сан Сіті» — «Атака-Автотранс» 2:3

«Андріївка Сан Сіті»: Сидоренко, Рудченко, Великих, Шаховцев (Давидко, 75), Демчук, Мороз, Шаповал (Марков, 61), Таранушич, Луценко (Близнюк, 75), Думбуя (Даниленко, 46), Марченко (Соболєв, 57).

Тренер: Максим Плужник.

«Атака-Автотранс»: Педько, Войченко (Шейко, 20), Водолага, Причина, Куницький (Боровков, 38), Поліянчук, Щекальов (Дудка, 88), Оленич, Тарчуков, Михайленко, Прядко.

Головний тренер: Валентин Горбаньов.

Голи: Луценко (16), Таранушич (23) — Поліянчук (12), Прядко (38, 48).

Команди розпочали гру обережно і перший небезпечний момент виник лише на восьмій хвилині. Вадим Таранушич пробивав після подачі кутового, але «Атаку» виручив Микола Педько. Для сонячних це була лише пристрілка. «Атака» ж почала забивати без всяких пристрілок. Перший же удар по воротах «Сан Сіті» став голом. На 12-й хвилині Віктор Щекальов отримав пас з глибьини пройшов по лівому краю штрафного майданчика суперника і подав. На подачу відгукнувся Олександр Поліянчук відкрив рахунок — 0:1.

video.png

«Сонячні» швидко отямилися і відповіли своїм голом. На допомогу підопічним Максима Плужника прийшов стандарт. Сонячні заробили право на штрафний удар. До воріт було далеко, але Олексій Луценко вирішив пробити і не прогадав — 1:1.

video.png

Не за горами був і другий гол від «Сан Сіті». На 23-й хвилині вже «сонячні» розіграли атаку на лівому фланзі і Вадим Таранушич класним ударом головою замкнув подачу від партнера — 2:1.

video.png

До кінця першого тайму «Атака» встигла зрівняти рахунок. На 38-й хвилині номінальні гості заробили право на штрафний на лівому фланзі. Після пасу до штрафного майданчика найспритнішим там виявився Михайло Прядко, який проштовхнув круглого в сітку — 2:2.

video.png

У другому таймі «Атака» швидко вийшла вперед. На 48-й хвилині сонячні не змогли винести м’яч подалі від власних воріт після кутового. Віктор Щекальов відпасував на Олександра Поліянчука, а той закинув на вільного Михайла Прядка, який був просто перед воротами. Михайло влучно пробив і вивів свою команду вперед — 2:3.

video.png

Команди провели рівний другий тайм. І «Сан Сіті» і «Атака» мали моменти для того щоб забити. Найкраща нагода зрівняти рахунок у сонячних була на 68-й хвилині, коли після подачі з флангу троє футболістів могли переправити м’яч у ворота, але жоден до нього не дотягнувся. У «Атаки» ж найнебезпечніший момент був на 88-й хвилині, коли Михайло Прядко вийшов віч-на-віч з голкіпером, але не зміг переграти того.

У підсумку маємо вольову перемогу «Атаки-Автотранс». Після матчу головний тренер переможців відзначив, що між собою грали дві рівні команди і перемогла та, яка просто краще розпорядилася своїми моментами.

video.png

Після восьми турі таблиця Чемпіонату Полтави виглядає так:

Команда І В Н П М О
1 «Бастіон» 7 5 0 2 26-7 15
2 «Легіон» 7 5 0 2 25-11 15
3 «Атака-Автотранс» 6 5 0 1 20-8 15
4 «Зоря-Ворскла» 7 5 0 2 13-9 15
5 «Левада» 8 4 0 4 17-14 12
6 «Андріївка Сан Сіті» 7 4 0 3 15-20 12
7 «Аматор» 6 2 0 4 15-27 6
8 «Динамо» 7 1 0 6 9-25 3
9 «Атлетик» 7 0 0 7 9-28 0

Види спорту:

Футбольні турніри: