Чемпіонат Полтавщини: «Інваспорт» відібрав очки у лазірківського «Колоса» (відео)

Команда Олександра Верещаки не втримала перевагу у два м’ячі

7 липня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбувся матч 11-го туру Чемпіонату Полтавської області з футболу серед аматорів. Між собою зійшлися команди з верхньої частини турнірної таблиці групи Б — «Інваспорт» та «Колос» з Лазірок.

«Інваспорт» — «Колос» (Лазірки) 2:2

«Інваспорт»: Українець, Пустовіт, Мчедлішвілі, Причина, Войченко, Шотурма, Оленич, Собченко, Брагін (Давидко, 72), Баєв (Сабадаш, 69), Стрійський (Куценко, 90+2).

Головний тренер: Олександр Верещака.

«Колос»: Педько, Панченко, Доценко, Дюжов, Миць, Мороз, Даценко, Реутов, Шевченко, Харчинський, Балакшій (Мисюра, 63).

Головний тренер: Павло Куций.

Голи: Оленич (5, 11 пен.) — Доценко (26), Шевченко (67, пен.).

Інваспортівці швидко шокували фаворитів і повели в рахунку. Вже на п’ятій хвилині Олександр Оленич підхопив м’яч у центрі поля пройшов кілька метрів і зважився на удар здалеку. Траєкторія польоту м’яча дезорієнтувала Миколу Педька і м’яч залетів у ворота — 1:0.

video.png

На 11-й хвилині футболісти «Колоса» порушили правила у своєму штрафному майданчику і той же Оленич впевнено реалізував пенальті — 2:0. Оце так початок.

video.png

Гості не знітилися і кинулися рятувати матч. На 23-й хвилині Дмитро Українець виловив небезпечний удар від Максима Даценка. А на 25-й хвилині «Колос» таки забив. Дмитру Доценку вдався прекрасний удар зі після штрафного — 2:1.

video.png

Голів у першому таймі вже не було, зате була штовханина. У штрафному майданчику «Колоса» зійшлися Андрій Дюжов та інваспортівець Ігор Шотурма. Дюжов впав після начебто удару від суперника. За товариша вступився Юрій Мороз і понеслося...

video.png

Отож перший тайм закінчився з рахунком 2:1 на користь господарів.

У другій половині ініціатива була вже за «Колосом». Гості доволі швидко увійшли у гру, створили кілька небезпечних моментів і зрештою змусили господарів порушити правила у власному штрафному. Штатний пенальтист команди Валентин Шевченко виконав вирок «на відмінно».

video.png

«Колос» був близьким до того щоб забити і третій гол, але оборона «Інваспорта» і невлучність самих лазірківців цього не дозволила.

Після матчу тренер «Колоса» Павло Куций був розчарований результатом і відмовився від коментарів. А от Олександр Верещака пояснив чому його команда не змогла втримати перевагу у два м’ячі.

video.png

З результатами інших матчів першого ігрового дня ви можете ознайомитись тут.

Види спорту:

Футбольні турніри: