Експерти: «Ворскла» не програє у Львові

Не зважаючи на невдалі результати, наші фахівці прогнозують очки

Сьогодні у Львові на «Арені Львів» полтавська «Ворскла» зіграє формально домашній поєдинок третього туру УПЛ проти ФК «Львів». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

«Ворсклі», яка не зважаючи на невдалий старт гордо носить звання бронзового призера УПЛ. Тому навіть зі статусної точки зору третя поразка поспіль буде ударом, не кажучи вже про турнірну. Львів’яни ж навпаки стартували з перемоги над «Арсеналом», а у другому турі ледь не відібрали очки у київського «Динамо». Фактор домашнього стадіону теж говорить про те, що фаворитами сьогоднішнього матчу є саме львів’яни.

Букмекери віддають невелику перевагу полтавській команді:

П1 — 3,15     Х — 2,75       П2 — 2,70

Експерти теж вважають, що «Ворскла» щонайменше не програє у Львові.

Сергій Лукаш: «Думаю, що «Ворскла» сьогодні все ж не програє. У Львові звісно непогана команда, але ключову роль має зіграти налаштованість на гру. У полтавців з цим були проблеми. Якщо з «Динамо» ми ще опиралися, то з «Олімпіком» настрОю просто не було. Тренерський штаб має зробити висновки. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Павло Ребенок. Бразильці? А от ту на них і подивимось. Вони добре проявили себе у товариському матчі з «Кременем», але гра проти друголігової команди це не показник. А от зараз можна буде їх оцінити».

Сергій Ходирєв: «Думаю сьогодні на нас чекає матч без голів. «Ворскла» як завжди не заб’є, але відбитися зможе. Мій прогноз — 0:0».

Юрій Мармач: «Ворскла» переможе. Не може бути такого щоб гарна команда увесь час програвала. Вже пора набирати очки. «Ворскла» виграє з рахунком 1:0. Гол заб’є Юрій Коломоєць«.

Іван Шарій: «Думаю, що сьогодні «Ворскла» має набрати очки. Три поразки поспіль це вже занадто. Сьогоднішній матч закінчиться з рахунком 1:1. Гол заб’є Сандро Кобахідзе. Він поки найнебезпечніший в атаці «Ворскли»

Сергій Чуйченко: «Ворскла» поки що не радує нас голами, але сьогодні полтавці мають перемогти. До команди приєдналися двоє бразильців, які мають створити конкурентне середовище і «розбудити» інших виконавців. Я не думаю, що Сачко одразу кине їх до старту, адже вони навіть на зборах не були. Їм ще потрібна адаптація. Але навіть ті гравці, які вже є в команді здатні виграти у «Львова» Мій прогноз — 2:1 на нашу користь».

Види спорту:

Футбольні турніри: