Експерти не вірять у перемогу «Ворскли» над «Шахтарем»

Наші прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Харкові на стадіоні ОСК «Металіст» відбудеться матч четвертого туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та донецьким «Шахтарем». Матч почнеться о 19:30. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

На матч проти чинного чемпіона України «Ворскла» вийде з серйозними кадровими проблемами. З різних причин не зможуть допомогти команді Юрій Коломоєць, Владислав Кулач, Денис Васін, Михайло Сергійчук та Володимир Одарюк. Під питанням участь у матчі Олександра Чижова. Натомість, очікуємо появи у4 старті бразильського нападника Ніколаса Кареки, який забив поки що єдиний гол «Ворскли» у поточному сезоні.

Букмекери звісно ж віддають перевагу донецькому «Шахтареві»

П1 — 1,18    Х — 7,10     П2 — 15,5

Наші експерти не зовсім згодні з букмекерами:

Сергій Лукаш: «Ворскла» програє. По-перше, у команди серйозні кадрові труднощі, що не може не вплинути на результат, а по-друге «Шахтар» просто сильніший, і не має втрачати очки. «Ворсклі» дещо пощастило у матчі зі «Львовом», але цього разу так щастити не буде. Мій прогноз — 2:0 на користь «Шахтаря».

Юрій Мармач: «Ворскла» відбере очки у «Шахтаря», не зважаючи на кадрові труднощі. Мій прогноз — 1:1. За відсутності інших нападників гол заб’є Ніколас Карека.

Іван Шарій: «Можливо, я вас здивую, але я вважаю., що «Ворскла» і «Шахтар» зіграють внічию. Поставці відчули смак перемоги, піднялися духом, зараз мають битися. До того ж, для такого суперника як «Шахтар» не потрібна додаткова мотивація. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є бразилець Карека. Думаю, він знову опиниться у потрібному місці в потрібний час».

Сергій Чуйченко: «Мій прогноз вас не порадує. Я вважаю, що «Ворскла» програє. «Шахтар» у минулому турі втратив важливі очки у боротьбі за чемпіонство і зараз вже такого не повторить. Донеччани знають сильні і слабкі сторони «Ворскли», тому мають впоратися. Полтавці гратимуть від оборони, але пропустять. Мій прогноз — 1:0 за «Шахтарем».

Види спорту:

Футбольні турніри: