«Ворскла» — «Маріуполь»: експерти вірять у полтавську команду

Наші прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч п’ятого туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та ФК «Маріуполь». Гра розпочнеться о 19:30. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1»

Матч проти «Маріуполя» стане для команди Василя Сачка першим справді домашнім поєдинком. До цієї гри тренер має остаточно розібратися з усіма хто«вирішив захворіти перед «Шахтарем», сформувати бойову одинадцятку і дати бій конкуренту в боротьбі за єврокубки. У цьому не зможуть допомогти травмовані Денис Васін та Михайло Сергійчук. Зате тепер в арсеналі Василя Сачка є бразильський лівий захисник Артур, який може зіграти на проблемній для ворсклян позиції.

Букмекери у цьому матчі схиляються до перемоги «Ворскли».

П1 — 1,70    Х — 3,55    П2 — 5,50

Прогнози наших експертів так само на боці полтавської команди

Сергій Лукаш: «На «Ворсклу» сьогодні чекає нічия. В принципі, «Ворскла» і «Маріуполь» доволі рівні за підбором футболістів. Гості зараз у непоганому стані, вони набралися чудового досвіду у матчах з «Бордо», але полтавці не поступляться. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Ніколас Карека».

Юрій Мармач: «Ворскла» переможе «Маріуполь». Що не кажіть, а полтавці набирають форму, і перший тайм проти «Шахтаря» тому яскраве підтвердження. Мій прогноз — 2:1«.

Сергій Чуйченко: «Ворскла» мінімально переграє «Маріуполь». У Олександра Бабича сильна команда, але після матчів Ліги Європи з «Бордо» хлопці фізично підсіли, тож «Ворскла» має їх обігрувати. Тим більше, це перший матч перед рідними вболівальниками, а значить футболісти мають буди добре налаштовані.

Види спорту:

Футбольні турніри: