Василь Сачко: «Кулач зіграв просто героїчно»

Василь Сачко

Прес-конференція головного тренера «Ворскли» після перемоги над «Маріуполем»

Сьогодні у Полтаві «Ворскла», в рамках п’ятого туру УПЛ, здобула вольову перемогу над «Маріуполем». Після гри з полтавськими журналістами поспілкувався головний тренер ворсклян Василь Сачко.

Про гру «Ворскли» і «Маріуполя»

«Я вважаю, що сьогодні була дуже цікава та динамічна гра Були забиті голи, моменти в обох команд, інтрига. Були і помилки, не без цього. Але я дуже радий, що ми одержали вольову перемогу і вітаю з нею всіх вболівальників».

Про травму Володимира Чеснакова

«На жаль у нього пошкодження задньої поверхні стегна. Лікар ще де доповів мені про результати детального обстеження. Звісно ми планували почати гру інакше. А так у нас на перших хвилинах вибув з гри капітан, та ще й потім пропустили гол. Але я сподіваюся, що наші лікарі швидко поставлять Володимира на ноги».

Про дебют бразильця Артура

«Як на мене Артур непогано вписався у колектив. На перших хвилинах він дещо «притирався», але потім розігрався і продемонстрував свою майстерність. Це гарний футболіст. Інше питання, що вони з Карекою приїхали до нас вже під час чемпіонату. Вони не проходили збори з командою і дається взнаки певна фізична неготовність. Проте хлопці добре працюють на тренуваннях і швидко наберуть форму».

Про гравців які «захворіли» перед матчем з «Шахтарем»

«Ви знаєте, ми деяких хлопців підлікували (посміхається). У нас багато травмованих і ми не зовсім вдало стартували. Що стосується нашого лазарету, скоро повертається в обойму Вадим Сапай. З наступного тижня відновить тренування Володя Одарюк. Михайло Сергійчук вже працює індивідуально. А от Денис Васін на жаль, найближчі два місяці нам не допоможе. Окремо хочу сказати про Влада Кулача. Він вибив плече, але героїчно допрацював до кінця матчу, адже перед цим були вимушені заміни. За це ми й любимо футбол».

Про майбутніх суперників у Лізі Європи

«Я хотів би зіграти з «Челсі» і «Міланом». Чесно. Я хочу щоб саме такі команди приїхали до Полтави. Щоб закрилися всі питання по стадіону на який було витрачено багато коштів. Ви запитаєте як ми з ними гратимемо? Будемо темною конячкою. Звісно, говорити про це ще рано, але хотілося б перевірити себе на таких сильних суперниках».

Види спорту:

Футбольні турніри: