«Олександрія» — «Ворскла»: експерти прогнозують нічию або поразку

Наші прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу ворсклян

Сьогодні в Олександрії відбудеться матч шостого туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та місцевою «Олександрією». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

Фаворитом цього матчу однозначно можна вважати олександрійців, з огляду на результати попередніх турів. Команда Володимира Шарана за п’ять турів програла лише раз — київському «Динамо». В інших поєдинках же олександрійці перемагали. Проте «Ворскла» почала набирати форму і після провального старту, у п’ятому турі перемогла учасника Єврокубків — ФК «Маріуполь». Сьогодні у підопічних Василя Сачка буде можливість довести, що перемога над маріупольцями це наслідок сили «Ворскли», а не втоми суперників після міжнародних матчів і фарт.

Букмекери у своїх прогнозах схиляються на бік господарів:

П1 — 2,35     Х — 3,20     П2 — 3,20

А от більшість наших експертів вважають інакше.

Сергій Лукаш: «Думаю, що на «Ворсклу» сьогодні чекає поразка. «Олександрія» набрала непоганий хід. У п’яти турах підопічні Володимира Шарана втратили очки лише у протистоянні з київським «динамо». «Ворскла» ж тільки почала «вкочувати» в потрібний ритм. Зараз команди можна назвати рівними за складом і по силі, але олександрійці гратимуть вдома, і це їм допоможе. Мій прогноз — 1:0 на користь господарів».

Сергій Ходирєв: «Олександрія» зараз сильна і на ходу. «Ворскла» на даний момент до неї просто не дотягує. До того ж гра відбудеться на полі суперників. Думаю, у «Ворскли» мало шансів. Мій прогноз — 2:1 на користь олександрійців«.

Юрій Мармач: «Ворскла» сьогодні мінімально переможе. Мій прогноз — 0:1. Перемога буде за полтавцями. Гол заб’є Юрій Коломоєць. Колись його має прорвати».

Іван Шарій: «Ворскла» і «Олександрія» зіграють внічию. Володимир Шаран привів команду ув гарну форму на старті сезону, але «Ворскла» зараз анітрохи не слабша. Виграти на виїзді буде важко, а от нічия нам цілком під силу. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є В’ячеслав Шарпар».

Сергій Чуйченко: «Матч закінчиться нічиєю. Стабільний склад і хороша форма «Олександрії» не будуть сильнішими ніж впевненість і майстерність ворсклян. Перемогти на виїзді полтавцям навряд чи вдасться, але очки команда Василя Сачка здобуде. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Владислав Кулач».

Види спорту:

Футбольні турніри: